5+2 diéta, 30 nap vegánságom Vége

Mi az diéta, és hogyan segít a fogyásban | Kapucíner

Blikk Rúzs Jelen pillanatban az egyik legfelkapottabb diéta nem más, mint a Dr. Michael Mosley által kifejlesztett böjt diéta, vagy ahogyan nevezi diéta. Ennek a diétának nincsenek rizikói az egészségre nézve, sőt a fogyás mellett, megelőzi néhány betegség kialakulását is.

dm fogyokuras termekek hogyan fogyjak fenékről

A diéta nem jár korlátozásokkal az étrend tekintetében. Lényege, hogy egy hétből 5 nap ehetünk és ezt 2 nap böjtölés követi.

étrend 50 felett hoodia p57 rendelés

Az első 5 nap alatt bevitt kalóriákat az azt követő 2 nap csökkentjük. Egy nő, napi kalória szükségletemíg a férfiaké kalória. A böjti két nap alatt az előző napokban felgyűjtött kalóriákat égeti el a szervezet, így az anyagcsere felgyorsul és az eredmény rövid időn belül szemmel látható lesz.

regenor mellett gyógyszer fogyás manifesztáció

AZ DIÉTA ELŐNYEI nem kell követni egy előre összeállított menüsort, kedvünk szerint válogathatjuk össze az élelmiszereket; nem gyötör az 5+2 diéta érzet; csökkenti a vércukor szintet és normalizálja a koleszterin szintet; csökkenti az Alzheimer kór, a diabétesz és a szívbetegségek kialakulásának esélyét. Jó, ha előre kigondoljuk, milyen élelmiszereket szeretnénk fogyasztani. Igyekezzünk kerülni a gyorséttermi valamint a zsíros ételeket, a cukrot és a tésztaféléket.

gyógytea fogyásra 2-3 kg fogyás

Azonban vigyázzunk, 5+2 diéta ne essünk át a ló túloldalára azzal, hogy sanyargatjuk magunkat. Együnk mindenből mértékkel, hiszen a szervezetnek szüksége van úgy az ásványi anyagokra, és proteinre, mint a szénhidrátra és a zsírokra.

chocolate slim gyakori kérdések 10 kg fogyás 6 hónap alatt

A böjti napokon igyekezzünk halat, sovány húst, tojás fehérjét, túrót, joghurtot, salátát, müzlit és zöldségeket fogyasztani. Természetesen ne feledkezzünk meg a kellő mennyiségű vízről sem, mely segít megelőzni a kiszáradást, a fáradtságot, és a krónikus fejfájást. Fogyaszthatunk zöld teát is az eredmény érdekében.

keto actives rendelés kitozán kapszula

Ha néhány hetes diéta nem hozza meg számunkra a várt eredményt, akkor tartsunk 3 böjti napot. Ha viszont elértük a kitűzött célt, akkor a böjti napok számát csökkenthetjük akár egyre is.

Túrópizza finoman elkészítve I Diétás Fazék

További a témáról