5+2 fogyókúra, Kapcsolódó cikkek

5+2 fogyókúra

Nyelv: Magyar Megjelenés éve: Az diéta forradalmian új étkezési módszer, a lakmározó és a böjtölő 5+2 fogyókúra váltakozására épülő étrend, amely már sokak életét gyökeresen átalakította.

biocom zöld kávé kapszula vélemények

Ez a létező legegyszerűbb, legrugalmasabb fogyókúrás program — amely egyúttal hozzájárul az egészségi állapotunk javításához. Ha Az diéta elveit követjük, nem kell lemondanunk egyetlen kedvelt ételünkről sem, mégis kiaknázzuk a helyes táplálkozás jótékony hatásait: az időszakos kalóriacsökkentés segít megelőzni olyan rettegett betegségek kialakulását, mint a rák, a szív- és érrendszeri problémák, az Alzheimer-kór, a 2-es típusú cukorbetegség.

Már jelenleg is több tízezernyi férfi és nő követi Az diétában megfogalmazott szemlélet módot, s ennek köszönhetően átalakították életüket, megváltoztatták külalakjukat, és nem mellesleg komoly összegeket spóroltak.

a nagy fogyás 1 rész

A könyv most megjelenő átdolgozott, bővített kiadása lehetőséget nyújt arra, hogy még többen csatlakozzanak hozzájuk. Kate Harrison ismert újságíró, aki saját tapasztalatai alapján jól ismeri a túlsúllyal küszködő emberek problémáit.

Számtalan diétát kipróbált, szembesült az elkeserítő jojóeffektussal, de végül megnyerte a csatát.

flexitáriánus diéta

További a témáról