Citrin gyógyhatása

citrin gyógyhatása

Citrin hatása: boldogság, védő, sejtregeneráló, önbizalom, hasnyálmirigy, cukorbetegség, méregtelenítő, pajzsmirigy, idegrendszer, gazdagság A citrin ásványt már a Úgy tartották, hogy viselője életében boldogságot hozz.

citrin gyógyhatása fogyni bárki tud

A 12 mesterkristály egyike. Nagyon erős védelmező kő.

citrin gyógyhatása böjt diéta vélemények

Tisztítja, védi auránkat, energiával tölti fel az egész szervezetet és sejtregeneráló hatása van. Növeli az önbizalmunkat, segíti az önkifejezést, és kiválóan használhatjuk depresszió kezelésére.

citrin gyógyhatása diéta németül

Serkenti a hasnyálmirigy működését, megelőzi a cukorbetegség kialakulását. A Nap erejét hordozza, életörömöt közvetít és vonzza a gazdagságot, bőséget tulajdonosa számára. Méregteleníti és tisztítja a veséket, az epét és egyensúlyba hozza a pajzsmirigy működését.

KRISTÁLYOK (2.) A Kristályok tisztítása - gyakorlati útmutató

Erősíti az idegrendszert, megszünteti a szívproblémákat, és serkenti a csecsemőmirigy működését. Kiválóan használhatjuk székrekedés kezelésére és javítja a bőr minőségét, felveszi a harcot a narancsbőr ellen.

citrin gyógyhatása 7-17 fogyókúrás por

Alkalmazása: Mindenképpen érintkezzen a bőrfelülettel, gyűrűként, medálként, vagy nyakláncként fejti ki legjobban a hatását. Gyógyítás közben, tegyük a megfelelő testrészre. Meditációhoz gömb citrin gyógyhatása citrint ajánlok, illetve tegyünk egy citrin darabot a ház gazdagságsarkába bejárati ajtótól balra, a legtávolabbi sarokba.

citrin gyógyhatása fogyokuras vacsora

Kapcsolódó termékek.

További a témáról