Diéta angolul. Fordítás 'diéta' – Szótár angol-Magyar | Glosbe

diéta angolul

diéta angolul

Adalékok stop! Tilos finomított lisztet, fehér rizst, finomított cukrot barnacukor, méz, kókuszcukor, nádcukor, agáve, bolti datolyaszirupolajat, édesítőszert, vegán sajtot, tejfölt tartalmazó ételt megosztani.

diéta angolul

Ha szeretnéd az ismerőseidet a csoportba meghívni, ne a meghívással tedd ezt, hanem küldd el nekik a csoport linkjét, írd le miért ajánlod nekik és engedd, hogy saját maguk jelentkezzenek! Ha valakinek egészségügyi kérdése van, akkor ha csak nem vagy orvos, természetgyógyász, ne akard diagnosztizálni és ne ajánlj semmi olyan gyógykészítményt stb, amit nem próbáltál ki hasonló panaszokra 5 Ne használj színes hátteret a szöveg részhez!

diéta angolul

Mindenben az egyszerűségre törekszünk, ebben is. Kérlek vedd komolyan ezt a kérést!

Diet do’s and don’t’s

Ha kérdésed van, először keress rá a csoport keresőjében, elég sok mindenről beszélgettünk már a csoportban. Ez egy zárt csoport, ezért posztot kivinni screeenshot formájában is tilos.

diéta angolul

Szeretnénk, ha mindenki bátran merne posztolni, kérdezni, nem kéne attól félnie, hogy valahol máshol látja újra a posztját. Pár népszerű tévhit, amit pl nem engedünk be: állati termékre szükség van, nem kell Bt pótolni, vércsoportdiéta, a diéta angolul a cukortól van, a szója káros, a lektin ártalmas.

diéta angolul

További a témáról