Diéta tervezés. Ezek is érdekelhetnek

Hatályos:

Tovàbbra is könyvetneki èlőközvetítéstneki!!! Varga Réka Jó szívvel ajánlom Petrát mindenkinek, aki profi személyre szabott étrendet szeretne.

diéta tervezés

Az étrend érthető, alapos, az étel választék bőséges, egyszerűen diéta tervezés gyorsan elkészíthető. Ha kipróbáltál egy csomó diétát vagy egy kisebb vagyont diéta tervezés már fogyasztó és zsírégető cuccokra, és ne adj' isten meguntad, akkor Petra a te embered!

diéta tervezés

Bár akkor is, ha mindezt csak szeretnéd megelőzni. Az étrend személyre szabott, könnyen alkalmazható, a receptek könnyűek es még ízük is van :D Petra pedig jófej és mindig válaszol a felmerülő kérdésekre.

Fogyókúra vs. diéta

Adrienn Kiss A Petra által írt étrendi ajánlás ténylegesen személyreszabott! Mindemellett a legjobbhogy Petrára bármikor számíthatunk, bármilyen sos kérdésre válaszol, bíztat, támogat!

diéta tervezés

Nem egy sablon, amit keserűsó kúra fogyás hajtogatnak, hanem igenyes, egyeni igenyekre es szokasokra alapozott, tarthato etrend es tippek. Bianka Berky Nem tudom eléggé értékelni Petrát. Sok-sok év ilyen-olyan próbálkozása után az ő étrendjével végre valós és látványos változást értem el.

Mindezt úgy, hogy nem a program végéig hátralévő időt számolva, hanem teljesen nyilvánvalónak tartva, hogy ez nem fog véget érni.

diéta tervezés

Nem veszem olyan szigorúan, mint az elején, de az alapokat megtartva és ha szükségessé válik újra egy kis súlyvesztés, akkor megint egy picit számolgatósabbra véve visszatérek a kezdeti étrendhez.

Június elején kezdtem a Petrától kapott tanácsok és a tőle kapott VALÓBAN személyre szabott étrend szerint étkezni, de - nyár lévén - majdnem minden hétvégére jutott egy kis kerti sütögetés. A súlyom stabilan csökkent annak ellenére, hogy ezen alkalmakkor azért nem salátát rágcsáltam. Petra szupermotiváló, vicces, jófej, én nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam és áldom az eszem, hogy beneveztem a programjára.

diéta tervezés

További a témáról