Divattervező fogyása

divattervező fogyása

Makány Márta divattervező 50 kilós fogyása után, a menyasszonyoknak is segít Life.

10 kiló fogyás 2 hónap alatt

A divattervező tudja, hogy minden nő az esküvője napján szeretne a legszebb és a legtökéletesebb lenni. Sok ara szeretne leadni pár kilót a nagy napig, ebben segítene nekik Mokány Márta, aki egy gyógynövénykeverék segítségével fogyott 50 kilót. Makány Márta elárulta, hogyan fogyott le - VideóForrás: TV2 Versenyt is hirdetett menyasszonyoknak: akinek a divattervező által már kipróbált módszerrel és az ő segítségével a legtöbbet sikerül fogynia, az megnyeri álmai menyasszonyi ruháját.

zsírból fogyás

Minden menyasszony a legjobb formájában akar az oltár elé állni, és a legtöbben komoly fogyókúrába kezdenek a nagy nap előtt. Én abban hiszek, hogy akkor néz ki egy nő a legjobban, ha jól is érzi magát a bőrében. Van, akinél ehhez a fogyás az út.

Prebiotikus fogyókúra egy modell és divattervező szemével

Egy felkészítő programot találtam ki fogyni vágyó menyasszonyoknak, aki arányaiban a legnagyobb súlyt veszti, nyer egy általam tervezett ruhát! Ez csak nálunk különleges, hiszen Ázsiában a vörös a tradicionális mennyegzői viselet színe. Volt egy hölgy, aki ikerbabákat várt, és egy csodás zöld ruhában mondta ki a boldogító igent.

fogyas kapszula

A szürke sok árnyalata is megfordult már a praxisomban, de azt divattervező fogyása, többet ilyen nem fordul elő, egyszerűen nem érzem a magaménak.

További a témáról