Durva diéta. Filléres turbódiéta, vigyázz, brutális: 1 hét, mínusz 5 kg!

durva diéta

Könnyű elveszni ezeknek a trükköknek az útvesztőjében, hiszen nemcsak aközött kell különbséget tenni, hogy tényleg fogyasztanak, vagy netán inkább hizlalnak, hanem aközött is, hogy az egészségünket szolgálják, vagy épp súlyosan ártanak annak.

Brutális diéta nagy hatásfokkal

Összeszedtük azt a 8 őrült tippet, ami bár közismert, mégis nagyon ártalmas. Durva diéta el őket messzire!

durva diéta

Obalon kapszula Ha még sose hallottál az Obalonról, akkor eláruljuk, hogy ez egy olyan kapszula, amely egy lufit rejt magában és a gyomorba jutva felfújódik. A kapszula elolvad, a katétert a szájon át kiveszik, a lufi pedig a gyomor tetején maradva gondoskodik arról, hogy ne legyünk éhesek.

Ismerd meg a 3 leghatásosabb diétát! Bárány Lili Sajnos egyre több a túlsúlyos, elhízott ember a világon. És még szomorúbb, hogy nem csak a számuk nő, hanem már az ebben szenvedő betegek életkora is egyre kevesebb. Hány olyan általános iskolást látni, aki duci, és még a testnevelés órákon sem tud jól teljesíteni.

Sajnos előfordulhat, hogy teljesen eltömíti a gyomrot vagy szétszakad benne. Ráadásul a fejlesztő cég nem követte az elhízottak utóéletét, így azt sem lehet tudni, hogy hosszú távon hatásos-e. Vízhajtók és hashajtók A vízhajtók és a hashajtók segítségével gyorsan, rövid idő alatt le lehet dobni pár kilót, durva diéta dehidratációhoz és az elektrolitok egyensúlyának felbomlásához vezetnek. Székrekedés esetén próbáld ki inkább a probiotikumokat, fogyókúrás tapasz egészséges, ráadásul csökkenti a gázképződést és az éhséget is.

durva diéta

Fűző Kim Kardashian újra divatba hozta a fűzőt, amitől úgy tűnt, már végleg sikerült a nőknek megszabadulnia. A fűző formálja az alakot, összeszorítja a test középső részét és úgy is tartja azt.

Ezáltal a hurkácskáknak is búcsút mondhatunk, igaz, durva diéta addig, amíg viseljük a kényelmetlen ruhadarabot. Nem éri meg szenvedni, ugyanis bordatöréshez és különböző belső sérülésekhez vezethet. Fogyókúrás táplálék-kiegészítők Ezek a táplálék-kiegészítők épp csak egy fokkal hangzanak biztonságosabbnak a drogoknál.

Filléres turbódiéta, vigyázz, brutális: 1 hét, mínusz 5 kg!

Gyakran Amerikából származnak, ahol az FDA, azaz az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem vizsgálja a hatékonyságukat és a biztonságosságukat addig, míg a készítmények nem kerülnek kapcsolatba különböző egészségügyi problémákkal, illetve rosszabb esetben szívleállásos halálesetekkel.

Szénhidrátmentes diéta Az egész testünk többek között az agyunk, az izmaink és a szerveink szénhidráttal működik.

durva diéta

Szükségünk van rá, hogy legyen elegendő energiánk, jó legyen a hangulatunk és sikert hozzon a fogyókúránk. Ha grammnál kevesebb szénhidrátot veszünk magunkhoz naponta, az káros hatással van az agyi funkciókra, a szerotonin csökkenő termelődése miatt. Az olyan szénhidrátok, mint a zabpehely és a teljes kiőrlésű kenyerek hozzájárulnak az ajánlott vitamin és diétás rost bevitelhez, és gondoskodnak a szívünk egészségéről is.

durva diéta

Őrült celeb diéták Szinte mindennap feltűnik egy újabb fogyókúrás hóbort, amelynek rögtön rengeteg követője akad. Legtöbbjük extrém mértékben korlátozza a bevitt táplálékot, sőt van olyan is, amelyik egyenesen levegő evésére buzdít. Felejtsd el ezeket a badarságokat, és légy trendi inkább azért, mert egészségesen élsz.

Életem eddigi legjobb fogyókúrája 1. rész BF

Koplalás Ha a kalóriákról van szó, a kevesebb nem mindig jobb. Egy átlagos nőnek kalória az alapanyagcseréje, így ha edzel, egész biztos, hogy ennél többre van a szervezetednek szüksége. Amikor a testmozgás alacsony kalória bevitellel párosul, az lelassítja az anyagcserét, mivel a szervezet elkezdi raktározni az értékes energiát.

durva diéta

Biztos észrevetted már, hogyha megvonod magadtól a táplálékokat, akkor az előbb-utóbb túlevéshez vezet. Teljes ételcsoportok megvonása Hacsak nincs étel intoleranciád vagy —allergiád, nincs haszna az egyes ételcsoportok megvonásán alapuló diétáknak.

Valójában pont az ellenkezője igaz: ha teljesen kiiktatod a tejtermékeket, a glutént, a magvakat vagy épp a tojást, az súlyos tápanyaghiányhoz vezethet. Fotó: Profimedia — Red Dot.

durva diéta

További a témáról