Etrend facebook

etrend facebook
Az élelmiszerek címkéjén a következő feliratú élelmiszerek kerülendők: fruktóz, gyümölcscukor, kukoricaszirup, gyümölcslé, gyümölcslé-koncentrátum, fruktóz-glükóz szirup, méz, invertcukor, juharszirup, juharcukor, melasz, szorbit, inulin, cukoralkohol, oligo-fruktóz, frukto-oligo-szacharid. A következő gyümölcsöket magas fruktóz tartalmuk miatt kerülni kell: fekete áfonya, naspolya, birsalma, banán, szőlő, gránátalma, mangó, alma, ananász, cseresznye, sárgadinnye, mandarin, görögdinnye, narancs, őszibarack, fekete ribizli, meggy. Az aszalt gyümölcsök és lekvárok magas szacharóz tartalmuk miatt szintén kerülendők. Vannak azonban alacsonyabb fruktóz tartalmú gyümölcsök, melyekből egyéni toleranciának megfelelően kb.

Saját sikereink inspiráltak abban, hogy másoknak is segítséget nyújtsunk, megmutatva a megfelelő, egészséges táplálkozás, sportolás előnyeit, pozitív hatásait. A szolgáltatás tartalmaz egy személyre szabott étrendet, valamint egy otthoni vagy edzőtermi edzéstervet! A facebook közösségi portálon van egy receptes csoport, ahol a vendégeink, az étrendjük alapján készített ételek receptjeit töltik fel, ide minden vendégünk szívesen felvesszük!

Továbbá, ha ismered a vércsoportod, akkor küldünk kiegészítésként egy teljes alapanyag táblázatot, mindenre lebontva. Amennyiben nem ismered, akkor sincs gond, mert ez csak egy plusz szolgáltatás, nem ez alapján történik az étrend elkészítése! Ekkor már éreztem azt, hogy nem csak azért szükséges változtatom, mert nem tetszik az, amit a tükörben látok, hanem az egészségem is kockáztatva van.

Eseményeink

Sokatokhoz hasonlóan, én is számtalan fogyókúrát kipróbáltam ezelőtt, de semmi sem etrend facebook hosszútávon. Legvégső elkeseredésemben a koplalásba menekültem… sikerült keserves úton megszabadulnom a súlyfeleslegemtől, de amint elkezdtem újra normálisan enni, vissza is szedtem a leadott kilókat.

etrend facebook mit egyek fogyókúra alatt

Ezután döntöttem úgy, hogy szeretnék tartós megoldást találni és elkezdtem életmódot váltani! Apró lépésekkel kezdtem a változtatást az egészségesebb életmód irányába és egy idő után azt vettem észre, hogy ez működik.

Egyre többen érdeklődtek, hogy hogyan sikerült lefogynom, emiatt döntöttem úgy, hogy segíteni szeretnék az etrend facebook, hogy az, ami nekem egyedül sok-sok gyötrelmes év volt, az nekik sokkal gyorsabban sikerülhessen, mindez megvonások és éhezések nélkül.

etrend facebook különleges étrendek

Elvégeztem az iskolát, elkezdtem étrendeket írni és jöttek folyamatosan a pozitív visszajelzések, sikerélmények. Innen indult minden! Mára már több, mint ezer vendéggel dolgozom együtt én és a kis csapatom!

etrend facebook fogyás has alsó részéről

Kiépítettem egy szuper közösséget az Instagram oldalon, ahol bárki megnézheti a munkásságunk, referenciáink és a mindennapjainkat. Úgy gondolom, hogy az, aki végig nézi az oldalamat, rögtön megért mindent! Háromnegyed év és több, mint ezer referenciaanyag, eredmény, közös siker!

Diéta, amitől megváltozol 90 napos MME A nagysikerű 90 napos diéta népszerűségének titka valószínűleg az, hogy tényleg működik, valamint teljes mértékben betartható, pocakbarát. A diéta kiegyensúlyozott, vitaminokban és rostokban gazdag táplálkozást biztosít, hála a sok gyümölcsnek és zöldségnek! A 90 napos diétát állítólag amerikai sportorvosok dolgozták ki. Veszélye nincs, még a természetgyógyász is javasolja!

A jövőben remélem, egyre több ember fog hozzánk csatlakozni és együtt elérjük a kitűzött célt!

További a témáról