Fogyas regenorral, Jogi nyilatkozat

Sikeres fogyás – Fekete Szabina

És végül nézzük a legfontosabbakat, a lelki okokat, hogy miért nem indul be fogyas regenorral fogyás???

A KÚRA MENETE

Gondolkodjunk el rajta, miért jó ha kövérek maradunk? Miért jó nekünk ez az állapot? És miért ragaszkodunk hozzá? A kövérségemmel egy bizonyos védelmet keresek, a súlytöbbletet a gondolataimmal fokozatosan halmozom fel.

Szakadék van köztem és a külvilág között.

Mi lehet az oka, ha szedem a Reg-Enort és mégsem fogyok?

Így akarom elrejteni magamban a sebezhetőségem miatt kialakult bizonytalanságot, és így akarom elkerülni, hogy megjegyzésekkel sértsenek meg, vagy olyan, főként szexualitással kapcsolatos helyzetbe kerüljek, ami kellemetlen számomra. Túlsúly annak is lehet a következménye, hogy mindent birtokolni akarok.

Egoista vagyok, és bizonyos érzéseket nem vagyok hajlandó elengedni. Kövérség esetén lehet szó az egyensúly felborulásáról, vagy a környezetemmel szembeni fogyas regenorral, esetleg olyan helyzetekre, mozzanatokra történő reagálásról, amelyeket látni sem akarok, vagy amelyekre nem szívesen emlékezem.

Sikeres fogyás – Fekete Szabina

Az élelmiszer érzelmi táplálékot jelképez számomra. Valószínűleg mind érzelmi, mind anyagi téren bizonytalanságban élek, és tudat alatt arra van szükségem, hogy elraktározzak dolgokat, nehogy bármiben hiányt szenvedjek.

fogyas regenorral keto light rendelés lemondása

A hiányérzet eredetét valószínűleg a gyermekkoromban kell keresni. Főként az édesanyámmal lehet kapcsolatos, mivel ő jelképezi számomra a közvetlen kapcsolatot a táplálékkal és a túléléssel szoptatás.

 • Túlsúly után miért nem marad megnyúlt bőr illetve miért zsugorodik bőrünk a Reg Enor szedésével bekövetkező fogyás esetén?
 • 1 kg fogyás hány kalória
 • Miért nem fogyok? - RegEnor FOGYÁS - Mik lehetnek az akadályok?
 • Sikeres fogyás 7 lépésben
 • Napi 1200 kalóriával mennyit lehet fogyni
 • REG ENOR 10 FONTOS KÉRDÉS-VÁLASZ | Alga Egészség
 • Slim 40 étrend

A kövérség gyakran érzelmi sokk vagy nagy veszteség következménye, a megélt hiányt, ürességet,igen nehezen viselem. Gyakran előfordul, hogy egy szeretett személy eltávozása, elvesztése miatt érzem bűnösnek magamat. Keresem életem célját, valami jót szeretnék véghez vinni.

Nehezen találom, foglalom el helyemet a világban a szavaim vagy a cselekedeteim által, ezért a testemmel akarok teret nyerni magam számára.

Sikeres fogyások - Reg Enor diétával

A kinézetemmel, külsőmmel kapcsolatosan is alulértékelem magam. Mivel minden figyelmemet a hibákra összpontosítom, a testem erre csak még több hibával, előnytelenséggel és súlyfelesleggel fog reagálni, hogy ráébredjek arra, mennyire szigorú vagyok magammal szemben, és mennyire sokat ártok magamnak a negatív gondolatokkal.

fogyas regenorral egy hónap alatt 5 kg fogyás

A diétával kombinált fogyas regenorral nem lesz elegendő, rá kell ébrednem a túlsúlyom valódi okára. Legyek akár gyermek, akár felnőtt, mindenképpen tudatosítanom kell magamban, hogy elutasítom saját magamat. Az is lehet a benyomásom, hogy korlátozott vagyok az életem bizonyos aspektusaival szemben, vagy azzal kapcsolatosan, amit el akarok érni.

fogyas regenorral kitozán hatása

Ha olyan ember vagyok, aki felhalmozza az érzelmeit vagy a dolgait tárgyakakkor a testem szintén erre fog törekedni, zsírok formájában. Megtanulom kifejezni az érzelmeimet, elismerni az értékeimet és lehetőségeimet.

Reg-Enor fogyás - Köles Eliza énekesnő - 1,5 hónap mínusz 10 kg

Most már tudom, hogy minden űrt, amelyet magamban érzek, betölthetek szeretettel, és magammal szembeni pozitív gondolatokkal. Saját magam és mások elfogadásával, hatásos fogyókúrás kapszulák szeretettel, amivel körülveszem magam, megszabadulok a kínról és az ilyesfajta védekezés szükségességétől.

fogyas regenorral 7 hét alatt mennyit lehet fogyni

Nem is tudom, mit írjak ezek után…. Azt, hogy kérlek, ne vedd magadra, vagy azt, hogy igenis vedd magadra a fent leírtakat.

Miért nem fogyok???

Mindenki járjon el saját belátása szerint! Írásom azért született, hogy segítsek, nem azért, hogy megbántsalak.

 • Mikor fogtál bele a Reg-Enor kúrába?
 • Ketomix hol kapható
 • szedem a Reg-Enort és mégsem fogyok Étrendi, egészségi problémák
 • Egyszerű gyors fogyókúra
 • Diéta kalória szükséglet
 • 24 Sikeres fogyások - Reg Enor diétával ideas | méregtelenítő italok, diéta, fogyás
 • Méregtelenítő étrend

Vedd kezedbe az irányítást! Dönts el, hogy mit szeretnél!

Mi lehet az oka, ha szedem a Reg-Enort és mégsem fogyok? Mi lehet az oka, ha nem sikerül már az első egy-két hétben fogyni? Ha a Regenor fogyasztása mellett nem indul be a fogyás, érdemes megfontolni a következőket: Minden étkezéshez minimum 20 gramm 1 jó evőkanálnyi zsír bevitele, szalonnaként, vagy az ételbe keverve, vagy pirítósra kenve, hogy kinyíljon a Fater Papilla és beinduljon az epeműködés, beinduljanak az enzimek, hormonok működése. Fontos a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása: kb.

Ne kifogásokat keress, hanem megoldásokat! Addig meg sem állj, amíg el nem érted a célodat! Kívánom, hogy sikerüljön Neked!!!

További a témáról