Fogyókúra applikáció, Water Time

fogyókúra applikáció

A kalóriaszámlálás és a fogyás még sohasem volt ilyen egyszerű!

scitec fogyás 30 nap alatt 15 kg fogyás

A YAZIO a legjobb étrenddel kapcsolatos és testsúlycsökkentő alkalmazás iPhone-ra — Ingyenes letöltés és regisztráció — Személyes terv fogyáshoz, izomtömeg növeléséhez, és még sok minden máshoz — Kalóriatáblázat a táplálék adataival minden étel esetében — Táplálkozásfigyelő és ételnapló reggelihez, ebédhez, stb.

Az előfizetésed automatikusan meghosszabbításra kerül röviddel az előfizetés lejárata előtt - ugyanazért az összegért ugyanazt a csomagot fogod kapni, hacsak le nem mondod az előfizetést nem később, mint 24 órával annak lejárata előtt. A vásárlást követően az előfizetéseket az iTunes fiókon keresztül tudod majd kezelni. Mivel az alkalmazást Németországban fejlesztették, így a szigorú német adatvédelmi törvény vonatkozik rá.

instant zöld kávé hol kapható fogyókúra elején hízás

Az alkalmazáson keresztül szerzett vagy küldött információk minden esetben titkosítottak. Minden adatot névtelenül tárolunk a német szervereken, és nem egy harmadik fél tárolja azokat. Mindig szívesen fogadjuk a javaslataidat és a visszajelzéseidet.

részleges böjt diéta tisztítókúra étrend

Újdonságok Jun 17, Verzió 7. Az új Böjtölési előzményekkel áttekintheted a böjtök átlagos hosszát és az fogyókúra applikáció héten böjtölt órák számát.

3000 kalorija diéta mit ne egyek ha fogyni akarok

Az új böjtölési funkciókkal a kezdőlapon láthatod a böjtre vonatkozó összes információt. Értékelések és vélemények.

További a témáról