Fogyókúra szódabikarbónával. Fogyás szódabikarbónával: hatékony zsírégető forintból - Hogyan használd? - Fogyókúra | Femina

fogyókúra szódabikarbónával

Szeretjük a szódabikarbónát, hiszen olcsó megoldás szinte minden problémára a háztartásbana szépségápolásbansőt, még az alakformálásban is. Bár több tíz kilós súlyvesztést nem kell remélned tőle, segíti az emésztési folyamatokat, ezáltal hozzájárul a fogyókúra sikeréhez.

fogyókúra szódabikarbónával

A szódabikarbóna hatása A szódabikarbóna fogyókúrás körökben nem ismeretlen szer. A konyhai alapanyagról köztudott, hogy remek ellenszere a puffadásnak, az egyéb bél- és gyomorbántalmaknak, hiszen segíti az emésztést, a gyomor tartalmának kiürítését. Emellett lúgosítja is a szervezetetkéthetes diéta szintén elengedhetetlen, ha szeretnél fogyókúra szódabikarbónával súlyodból leadni.

fogyókúra szódabikarbónával

A szervezetben lerakódott méreganyagok ellen szintén remek csodaszer, mindemellett egy hét után érezhetően energikusabbá válhatsz tőle. Szódabikarbóna-kúra Ahogyan a neve is mutatja, a szódabikarbóna is csak akkor hatásos segítség, ha a megfelelő ideig, kúraszerűen használod.

fogyókúra szódabikarbónával

Ez azt jelenti, hogy 21 napon keresztül naponta háromszor kell egy deci szódabikarbónás vizet meginni a következő arányban.

Íme, a legerősebb konyhai zsírégetők Reggeli előttéhgyomorra egy csapott mokkáskanálnyit keverj a porból a langyos vízhez, ebéd és vacsora előtt pedig egy csipetnyit szórj a vízbe.

fogyókúra szódabikarbónával

A langyos víz már önmagában is segít az emésztést beindítani, a szódabikarbónával kiegészítve pedig még inkább serkenti az emésztési folyamatokat. A szódabikarbónát ebben az esetben érdemes a patikában megvásárolni, mert ez valamivel tisztább.

fogyókúra szódabikarbónával

További a témáról