Fogyókúra xilit, A nyírfacukor használata a mindennapokban és a diéta alatt

A cukor helyettesítése nyírfacukorral

A nyírfacukor fehér, édes, kristályos szénhidrát, egy természetes cukorféle.

genix fogyókúra vélemények

Íze, megjelenése szinte teljesen azonos a hagyományos kristálycukoréval, az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatása viszont épp az ellenkezője. A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja szervezetünket, nem kell inzulin a hasznosításhoz, gyorsítja az emésztési folyamatokat és […] Mi is az a nyírfacukor? A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja szervezetünket, nem kell inzulin a hasznosításhoz, gyorsítja az emésztési folyamatokat és segíti fogyókúra xilit kiválasztást.

Felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévők is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.

Mindent a xilitről! + receptek

A cukorhoz képest a xilit 40 százalékkal kevesebb kalóriát és 75 százalékkal kevesebb szénhidrátot tartalmaz. A xilit a vércukorszintet egyenletesen alacsonyan tartja.

fogyjon

A rendkívül alacsony, 7-es glikémiás index révén segíthet a megfelelő vércukorszintet fenntartani. A xilit alacsony GI-je nem csak a normál vércukorszint fenntartásában, hanem a túlevés és az elhízás problémájában is segíthet.

Fogyókúra, fogyás, meditáció, önprogramozás, önhipnózis - FÜLHALLGATÓVAL

Mivel a xilit a szervezetben lassan szívódik fel és alakul át, ezért erősíti a jóllakottság érzését és csökkenti a túlevés veszélyét. A mértéktelen cukorfogyasztás egyre több egészségügyi problémát okoz napjainkban.

Xilit kalória – Lehet fogyni xilittel?

Végre van egy ideális megoldás az egészségünk megőrzésére és az édesség iránti vágyunk kielégítésére.

A 6+1 napos diéta mint tudományos kutatás e témában arra az eredményre jutott, hogy minél többet fogyasztunk a xilitből, annál eredményesebben tudjuk kiiktatni életünkből a cukorfüggőséget.

1700 kalóriás étrend

A xilit ideális diabetikus édesítőszer, hiszen glikémiás indexe GI a cukorénál répacukor jóval alacsonyabb. A glikémiás indexet az alapján határozzuk meg, hogy a szénhidrátok 0-tól ig beosztott skálán elfogyasztásuk után milyen mértékben emelik meg a vércukorszintet. A magas GI-vel rendelkező élelmiszerek azok, amelyeket a szervezet gyorsan megemészt, hamar felszívódnak, és a vércukorszint jelentős ingadozását idézik elő.

Az alacsony glikémiás indexű élelmiszerek lassú emészthetőségüknek és felszívódásuknak köszönhetően a vércukor- és inzulinszintjének fokozatos emelkedését idézik fogyókúra xilit egészségügyi hasznuk bizonyított.

A cukor helyettesítése nyírfacukorral

Minél lassabb a molekula lebomlása, annál alacsonyabb az index értéke. Minél alacsonyabb az index, annál stabilabb marad a vércukorszint.

diéta nőknek 40 felett

A 70 fölötti index minősül magasnak, az 55 alatti pedig alacsonynak. A bal oldali táblázat a különböző édesítőszerek glikémiás indexét jelzi: Egyértelmű, hogy a xilit 7-es GI értéke a szervezet vércukorszintjét alacsonyan tartja, és ezért a test inzulinszükségletét is jelentősen csökkenti.

fogyókúrás főételek

További a témáról