Fogyókúrás applikáció. A legjobb mobilalkalmazások

Heti tech-teszt: 5 app, amivel szórakozás egészségesen táplálkozni

Az öt legjobb diétás alkalmazás telefonra Táfelspicc Egyszerűen hangzik, ugye?

fogyókúrás applikáció hogyan fogyjunk a combból

A kivitelezés ennél már jóval nehezebb. A telefonra tölthető diétás alkalmazások segítenek természetes ütemben fogyni, egészségesebb életmódot kialakítani, és megtartani a motivációnkat, hogy valóban eljussunk a vágyott célig.

fogyókúrás applikáció fogyókúra gyógynövényekkel

Végigmustráltuk és kiválasztottuk az öt legjobban használható applikációt. Ezek a virtuális táplálkozási naplók fogyókúrás applikáció, hogy számlálják a kalóriát, elemzik az étrendünket, követik a napi mozgásunkat és edzéseinket, tanácsot adnak az egészséges ételek összeállítását illetően is.

fogyókúrás applikáció fogyókúrás turmix házilag

Ingyenes alkalmazáson belüli vásárlások. Miután letöltöttük az alkalmazást, bevisszük adatainkat, így jelenlegi testsúlyunkat, testmagasságunkat és a célt, hogy mennyi idő alatt szeretnénk a kívánt testsúlyt elérni.

Kiválasztjuk a listából, hogy az egyes étkezéseknél mit ettünk, beírjuk a mennyiséget, az applikáció pedig kiszámolja a kalóriát, a fehérje-zsír-szénhidrát arányt.

fogyókúrás applikáció fogyis csirkesaláta

Több mint 6 millió élelmiszer adata szerepel a rendszerben. Az alkalmazás számos más fitneszalkalmazást és eszközt is összekapcsol, és lehetővé teszi az interneten található receptek importját és követését, sőt saját recepteket is hozzáadhatunk, és megoszthatunk az alkalmazáson belül.

fogyókúrás applikáció nagy fogyás előtte utána

További a témáról