Fogyáshoz tapasz

Zsírégető tapaszok körképe - Fogyókúra | Femina

Felvitel a kedvencek közé » További információk a termékről: Legyen feszes és lapos hasa a Bright Look fogyasztó tapaszok segítségével! Biztonságos, kényelmes és egyszerű módszer, mellékhatások nélkül!

Ahány ember, annyiféle módszer létezik az eredményes súlycsökkentést illetően. Van, aki a szigorú előírásokra esküszik, míg mások a diétás élelmiszerek önkéntes, szabad megválogatásában hisznek. Akármelyik tábort is erősíted, a csábításokkal mindenképpen szembe kell nézned, hiszen bármikor megkísérthet egy kalóriadús, hizlaló finomság. Ilyen, de nem kizárólag csak ilyen esetekben lehetnek segítségedre a fogyókúrás tapaszok. Akkor is beszerezheted ezeket a termékeket, ha a kényelmes, kiegyensúlyozott ütemű súlycsökkentést tűzted ki célodul, és az ilyenkor szokásos, szigorú étrendbeli megvonásokat nehezen kezeled.

Ezek a gyógynövényből és természetes összetevőkből készült tapaszok forradalmasítják a nemzetközi piacot innovatív formulájuknak köszönhetően. A Bright Look fogyasztó tapaszok helyi zsírégetésre lettek kifejlesztve és befedik a teljes hasi felületet a nagyobb hatékonyság érdekében.

fogyókúrás teakeverék

Ráadásul praktikus kivitelezésüknek hála igazán diszkréten használhatók, teljesen láthatatlan bármilyen ruha alatt. Természetes gyógynövényekből és azok kivonatából készült, így nincsen bőrirritáció, allergiás reakciók vagy fogyáshoz tapasz, teljesen kockázatmentes.

enni fogyni

Alkalmazása: Egyszerűen tapassza fel a hasi területre, miután megbizonyosodott róla, hogy a bőre tiszta és száraz. A hatékonyságot növeli, hogy a teljes hasi területet befedi.

A tapaszt órán keresztül érdemes és tanácsos használni, a bőrtípustól függően de 8 óránál semiképpen sem tovább.

gyors diéta hasra

Nem ajánlott minden nap használni! A készlet 5 tapaszt tartalmaz. Uniszex méret.

Szabályozza a bélműködést Kontrollálja a vérnyomást és a koleszterin szintet Működése: A tapasz gyógynövények és a mágnes terápia együttes kombinációval szinergiát eredményez, amely felerősíti az összetevők hatását! A tapasz a kombinált hatás révén csökkenti az étvágyat, a zsírsejtek felszívódását és lerakodását, fokozza a metabolizmust, szabályozza a vérnyomást és fokozza a bélműködést. Megakadályozza a a cukor és a keményítő felszívódását és kontrollálja az étvágyat. Segít a zsírok és mérgek szervezetből való eltávolításában, mialatt feszessé teszi a bőrt.

További a témáról