Hoodia kapszula

Hoodia: a betiltott fogyókúrás kiegészítő (és biztonságos alternatívái)

Fogyás a Hoodia p57 kapszulával Fogyás hoodia. Hoodia kapszula db fogyókúra Ár: Ft Megosztom az ismerőseimmel!

hoodia kapszula

Hoodia Gordonii növény éhségcsökkentő hatása miatt nagy érdeklődésnek örvend. Bár hoodia kapszula Hoodia faj létezik, csakis a gordonii rendelkezik azzal a képességgel, hogy elnyomja az éhségérzetet.

hoodia kapszula

Botswanaban, valamint a Délnyugat-Afrikában található Kalahári-sivatagban honos Hoodia Gordonii növény éhségcsökkentő hatása miatt nagy érdeklődésnek örvend. Eredmények: Az első megfigyelést egy holland antropológus tette ben. Észrevette a szan őslakosok tanulmányozása közben, hogy ők a Hoodia Gordonii-t éhségérzet elnyomására használják.

hoodia kapszula

Hosszú kísérletezés után sikerült a 16/8 étrend elkülöníteni a Hoodia Gordonii hatóanyagát, a P57 molekulát, amely egy glükozid szteroid.

A Hoodia gondonii ezen kivonatával egy placebo-kontrollos, dupla vak klinikai tanulmányt végeztek fogyni vágyó, egészséges önkénteseken.

Fogyás hoodia Hoodia Gordonii alkalmazásának, megfigyelésének eredményei: A Hoodia kivonatot fogyasztóknak jelentősen csökkent a kalória-bevitele.

hoodia kapszula

A Hoodia kivonatot fogyasztók átlagosan napi kalóriával kevesebbet ettek. A Hoodia Gordonii alkalmazásánál és a P57 fogyasztásánál nem észleltek mellékhatásokat.

hoodia kapszula

Bő vízzel lenyelni. További Flavin termékek, gyártói áron:.

hoodia kapszula

További a témáról