Iifym diéta

A IIFYM diéta miért veszélyes egy regisztrált dietetikus szerint

20 kg fogyás 1 hónap alatt hogy lehet gyorsan fogyni gyakori kérdések

Az IIFYM egy olyan étrend, ahol az egyes makrotápanyagok meghatározott mennyiségét fogyasztja naponta a kalóriabevitelen belül. Ez abban különbözik a legtöbb diétától, hogy azoknak, akik követik, nincsenek élelmiszer-korlátozások vagy kötelező ételek.

3 napos léböjt diéta 6+1 diéta tapasztalatok

Valójában nincsenek olyan étrendi szabályok, amelyeket be kell tartani, vagy akár egy olyan struktúra, amelyet a nap folyamán be kell tartani. Caitlin Cipész Hadd mondjak egy példát a legjobban szemléltetésre. A múlt héten felhívtam egy új klienst.

epekímélő étrendek drasztikus diéta

Hívjuk Diverticulum diétája. Sarah 16 éves középiskolás diák, aki kórtörténetében korlátozó étkezési rendellenességet ED jellemez, amelyet rendkívüli súlycsökkenés jellemez az ömlesztéssel és az öblítéssel. Amikor mesélt az ED-ről, azt mondta nekem, hogy néhány hónap múlva megverte, és most az orvosok egészséges testsúlyának tartott, és olyan ételeket fogyasztott, amelyeket soha nem evett volna.

Fordított étrend: Az IIFYM diéta arra készteti-e, amit akar ?

Érdeklődtem, mivel tudom, hogy bármilyen típusú étkezési rendellenességeket nehéz legyőzni, és szerettem volna iifym diéta, hogy tette. Amíg beszélgetésünk folytatódott, Sarah elmagyarázta, hogy a rugalmas fogyókúra miatt képes legyőzni az ED-t. Megtudtam, hogy Sarah valóban olyan ételeket épített be, amelyeket korábban megesküdött az étrendjébe nagy elismerés az IIFYM-nekde még mindig küzdött az ED rögeszmés, mentális aspektusával.

Keto vs Macro: Melyik a felsőbbrendű?

Folyamatosan számolta, mit evett, mérte az adagokat, szenvedést érzett az étel körül, és képtelen volt azonosítani saját éhségérzetét és jóllakottságát.

Nem látott dietetikust, és nem dolgozott nála, és nem kapott semmilyen mentális vagy fizikai orvosi tanácsot az új kezelés megkezdése előtt. Nancy Chen Ehelyett fizetett egy fitnesz szakembernek, akit az Instagram-on talált, hogy makrotápanyag-terjesztést biztosítson számára.

thyroxin fogyókúra 2000 kcal diéta

A zsírbevitel félelmetesen alacsony volt, és a fehérjebevitel közel megduplázta a Sarahnak ténylegesen szükséges mennyiséget. Kendra Valkema Mi a veszély ebben a kérdésben?

fogyás hasról diéta fast burn extreme ár dm

Nos, a kezdéshez a test csak bizonyos mennyiségű fehérjét képes feldolgozni időnként és naponta. Az összes felesleget a veséknek iifym diéta kiszűrni és kiválasztani, rengeteg túlzott stresszt okozva a szerveken, ami idővel csökkent funkcióhoz vezethet.

  1. Reductil fogyókúrás tabletta
  2. Mi az az IIFYM étrend? | Makro diéta útmutató - MYPROTEIN™
  3. Clean eating vagy flexibilis diéta?
  4. Itt; s Miért veszélyes az IIFYM diéta egy regisztrált dietetikus szerint
  5. Ez a fajta diéta leginkább a testépítők étrendjével hasonlítható össze, ahol az adataid alapján nem, kor, magasság, súly, aktivitás alapján számolják ki, hogy mennyi fehérjére, szénhidrátra, illetve zsírra van szükség.
  6. Kicsit hatalmasnak tűnhet számodra a hinés, és igazad van, ha óvakodsz.
  7. 25 kg fogyás 2 hónap alatt
  8. Keto vs Makró Melyik a jobb makró diéta terv a gyors fogyáshoz • IIFYM • Számolja ki a makrókat

Nem beszélve arról, hogy Sarah még mindig növekszik, és étrendi zsírra van szüksége a megfelelő kognitív funkcióhoz az iskola alatt, és ami még fontosabb a növekedés szempontjából. Nagy a címzettek problémája, hogy képesítéssel és egészségügyi háttérrel nem rendelkező emberek büntetés nélkül adhatnak helytelen táplálkozási tanácsokat idegeneknek beleértve a kiskorúakat is.

Szerintem az egyik, ha nem a legjobb étkezési rendszer ez, nagyon sok előnye van, de nem való mindenkinek. Hogyan működnek a különféle diéták? Mielőtt belemegyünk a flexible dieting alapjaiba először azt kell tisztáznunk, hogy minden, hangsúlyozom, minden étrend az energiamérleg miatt működik. Ha fogyni szeretnél, kevesebb, ha tömeget növelni több, ha meg súlyt tartani, akkor pont annyi energiát kell bevinned, amennyit eléget a szervezeted egy nap során. Fogyáshoz kalóriadeficit kell és minden diéta, ami működik, az azért működik, mert azt betartva létrejön ez a negatív energiamérleg.

Regisztrált dietetikusként ezt dühítőnek iifym diéta. Igazságtalan, erkölcstelen és egyenesen undorító, hogy megfelelő képzettség és igazolás nélkül adjunk étrendi tanácsokat a rendkívül kényes és érzékelhető elméknek.

fogyás arcról fogyás 2 hónap

A fitnesz szakember szakadt ki a fejéből, hasizomra minden lány Ausztráliától az Egyesült Államokig álmodozott, de ez nem ad jogot neki, és nem is azt jelenti, hogy rendelkezik oktatással ahhoz, hogy bárkinek étrendi ajánlásokat adjon. Ez véleményem szerint orvosi elhanyagolás. Denise Uy Folytattam a munkát Sarah-val.

Egyelőre a tápanyagszintjét biztonságos és megfelelő mennyiségre állítjuk. Sarah és én továbbra is együtt fogunk működni, hogy elmozdítsuk az IIFYM-től, mivel mindketten egyetértünk abban, hogy a makrotápanyagok és minden, amit elfogyasztasz, számlálása nem élvezetes vagy fenntartható életmód, és önmagában a rendezetlen emberek álcázott formájának tekinthető.

Igen igen. Áttekintjük ezt a módszert, hogy lefogyjunk, ha mindent elfogyasztunk. Hogyan működik és mindenekelőtt működik?

Arra buzdítok mindenkit, hogy másodszor kitalálja a közösségi médiában kapott egészségügyi információkat, és új kezelési rend megkezdése előtt kérje ki szakemberek tanácsát.

További a témáról