Legjobb diéták, Több mint 10 kiló plusz van rajtad? Ez a 2 legjobb fogyókúra - Fogyókúra | Femina

Már most megvan 2019 legjobb diétája, amivel akár 30 kilót is fogyhatsz egy év alatt

Bár a diéták főszezonja általában minden évben januárra tehető, aki valóban elszánt, és hatékony fogyásra legjobb diéták, az a gyors súlyleadás helyett a kiegyensúlyozott életmódváltásban hisz.

Ezek az étrendek ráadásul nemcsak azért jók, mert leolvasztják a pluszkilókat, hanem az egészségről is gondoskodnak. News minden évben rangsorolja a legjobb diétákatamikre emberek milliói esküsznek, a lista élén pedig mindig ugyanazok az étkezési tervek végeznek az első helyen - nem véletlenül. Ezeket nemcsak a sikeres diétázók, hanem táplálkozási szakemberek és orvosok is bátran ajánlják, hiszen jótékony hatással vannak az emésztésre, a szívre és az immunrendszerre is.

ketomix kapszula vélemények

Mediterrán diéta A mediterrán diéta nem véletlenül vezeti minden évben a fogyókúrák listáját. Hatékonysága mellett az is nagyon népszerűvé teszi, hogy éhezés, önsanyargatás nélkül lehet megszabadulni a felesleges kilóktól, ráadásul az ételek változatosak és finomak. A mediterrán étrend főként alacsony telítettzsír-tartalmú ételeket, egészséges olajokat, friss zöldségeket és gyümölcsöket tartalmaz.

De vajon tényleg működnek?

A gabonákból minden esetben ajánlott fogyni angolul kiőrlésűt választani, húsokból pedig a fehér, könnyű húsú szárnyasok, a halak és a tenger gyümölcsei a legjobb választás.

A mediterrán életstílushoz igazodva a diéta támogatja az aktív életet, ahogy a barátokkal, vidámságban töltött időt is csak javasolja. DASH-diéta A lista második helyezettjét, a DASH-diétát a magas vérnyomással küzdőknek fejlesztették ki, hiszen rájöttek, hogy megfelelő étkezéssel is lehet a rendkívül veszélyes betegségen segíteni.

1 hetes diéta

Az étrend nemcsak azoknál fejti ki jótékony hatásait, akik ilyen panaszokkal küzdenek, hanem a fogyni vágyók számára is egészséges és hatékony megoldást kínál a túlsúly leadására. A DASH-diéta emellett a zsigeri zsír ellen is legjobb diéták, ami nem csak azoknál jelentkezhet, akik túlsúllyal küzdenek: a sok stressz, az ülőmunka, a dohányzás és a kevés alvás is hozzájárulhat az állapot kialakulásához.

diéta teherbeeséshez

Flexitáriánus diéta A diéták rangsorában bronzérmet kapott a flexitáriánus diétaamiben főként a növényi alapanyagok dominálnak. Ez nem azt jelenti, hogy az étrend egyáltalán nem tartalmaz húst vagy tejtermékeket, de ezeket csak nagyon kis mennyiségben lehet fogyasztani.

fatfix vásárlói vélemények

Ez egyrészt az egészséget szolgálja, hiszen az állati eredetű ételekben általánosságban magasabb a telített zsírsavak aránya, másrészt a szakértők az ilyen jellegű diétákkal is szeretnék elősegíteni a föld megmentéséért folytatott küzdelmet.

További a témáról