Medifat étrend.

Medifat minta receptgyújtemény

Gyémántfejes mikrodermabrázió 5.

otthoni fogyókúra

Az egyéni étrend elkészítéséhez egy nagyon részletes kérdőívet is ki kellett töltenem, és a kúra megkezdése előtt 7 napig táplálkozási naplót is vezettem.

A naplóvezetés egyébként érdekes tapasztalat volt, észrevettem például, hogy jóval kevesebb folyadékot fogyasztok a kelleténél.

fogyásra gyógytea

Néhány nap után szerencsére belejöttem a SetPoint étrendbe, amiben általános napok és speciális napok váltják egymást — ráadásul variálható sorrendben. Sőt, számos remek recept közül medifat étrend válogathattam, így a diéta nem tűnt unalmasnak, egyhangúnak, és egyre jobban éreztem magam a bőrömben. Persze az étrend betartásához néhány dolgon változtatnom kellett: pl.

diéta bolt székesfehérvár

A tervezés a diéta speciális napjainak összerakásával kezdődik, hisz azokba kell beilleszteni a passzoló ételeket — hívta fel a figyelmem többször a doktornő, és arra is kitért, hogy a bevásárlást követően a kipakolást is érdemes megfontoltan csinálni.

Hogy konkrétan miket szereztem be az első alkalommal, és milyen élelmiszereket érdemes otthon tartani, arról a következő blogban beszámolok!

citrin kő hatása

Te is elolvasnád a MediFat honlapon, amit én? Az MediFat Orvosi Elektrolipolízis kúráról itt találsz további információkat.

látványos fogyás

Tudtad, hogy a sztárok is a MediFat segítségével karcsúsodnak? Itt tekintheted meg sikereiket. Te is azt hitted, hogy az ideális testsúly elérése a legfontosabb?

fogyókúra vitaminpótlás

Nem biztos, hogy így van! További részletek Dr. Gajdács Ágnes blogján.

10 Minute Manifestation Meditation (Powerful Visualisation)

További a témáról