Metodic étrend

EGYHETES SZEMÉLYRE SZABOTT MINTA ÉTREND

fogyj természetesen élj egészségesen

Metodic — Árak ProFitt Diéta A ProFitt diéta lényege, hogy pontosan követni lehet vele mindazokat a testi és szellemi változásokat, amelyek egy életmódváltás következményeként fellépnek. Hidd el, ma már borzasztóan kevés az érzékekre hagyatkozni.

Szolgáltatások

Ennek egyrészt az az oka, hogy a modern táplálkozásnak köszönhetően teljesen át vannak verve, másrészt mi magunk sem tanuljuk sehol érzékszerveink üzeneteinek értelmezését. Az való igaz, hogy a szem követni tudja a test külső változásait.

fogyásra gyógynövények

A fogyás olykor rendkívül látványos is metodic étrend. Követhetők az ajánlott élelmiszerek fogyasztásának közvetlen hatásai is, mert a közérzeted javulása jelzi ezt. De milyen reakciót vált ki egy diéta a szervezeten belül?

Anyagcseretípus-mérés

Milyen hatással van a fogyókúra a hormonrendszerre, vagy az emésztőrendszer muködésére? Ezeknél a kérdéseknél már nem lehet és nem szabad csak az érzékletekre hagyatkozni. A ProFitt diéta módszer leköveti a test valamennyi változását, azokat is, amelyek már általad sem érzékelhetők.

a fogyokura titka

Ezzel leszel képes végre elérni, hogy a hatás ne csak folyamatos, de tartós is legyen. És ha az eddigi tapasztalataid miatt még ezek után is kételyeid vannak, akkor fontos, hogy tudd: a program eredményességére pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Aki már kipróbált valamilyen fogyókúrát vagy diétát, az pontosan tudja, hogy teste különböző reakciókkal válaszol a megszokottól eltérő táplálkozásra és mozgásra. Ezeknek a jeleknek egy része figyelmen kívül hagyható, de van jó néhány olyan jelzés, is amelyek a siker érdekében nem hagyhatók figyelmen kívül.

EGYHETES SZEMÉLYRE SZABOTT MINTA ÉTREND

Így kerülhető el például a kellemetlen, platónak nevezett jelenség is, amikor betartod ugyan a szakember utasításait, mégis megáll a fogyás. A másik ok, a változások.

1200 kalóriával mennyit lehet fogyni

Ebből egyedül a fogyás a látható következmény, a többi változás — amely lehet idegrendszeri, hormonális és emésztőrendszeri, vagy bármelyik kombinációja — csak az EVA es készüléknek köszönhetően követhető.

Testösszetétel mérés Ezzel az egyszerű, ingyenes, testösszetétel méréssel meghatározzuk, hogy tested hány százaléka zsír, izom, illetve csont.

Hogyan zajlik a Metodic anyagcseretípus-mérés, és mire számíthatsz a tanácsadás során?

A mért értékből már így is metodic étrend dologra lehet következtetni, elsősorban arra, hogy milyen irányban kell elindulnod, vagy ellenőrzés esetén, hogy az alkalmazott diéta vagy fogyókúra a kívánt eredményt hozta-e. Ez a mérés azonban nem helyettesítheti — csak kiegészítheti — az alapanyag-csere típus mérés eredményeit.

fogyni szeretnék mit tegyek

A testösszetétel mérése alig két perces, fájdalommentes művelet, amely semmiféle formában nem terheli a szervezetet. Az ár magában foglalja: testösszetétel mérés a zsír, izom és csontszövetek aránya egyéni tápanyag kalkuláció Ár: Ft Fitt-teszt mérés Kíváncsi vagy, hogy jelenlegi táplálkozási szokásod, életviteled szervezetedet feltölti energiával, vagy pont ellenkezőleg elszívja testedből az erőt?

A Fitt-teszt mérésen pontos képet kapunk sejtjeid állapotáról.

OLCSÓ FITNESZ ÉTREND: TÖMEGNÖVELÉS ÉS SZÁLKÁSÍTÁS

Megtudjuk például, hogy el vannak-e látva megfelelő mennyiségű tápanyaggal vagy sem. Sőt, azt is kiderítjük, hogyan reagálsz a szénhidrátok fogyasztására, vagy hogy hasnyálmirigyed megfelelő mennyiségű inzulint állít-e elő ahhoz, hogy a szervezetedbe kerülő szénhidrátokat lebontsa.

A személyre szabott táplálkozási program Róka vagy gólya? Ki ne ismerné Aesopus örök meséjét a gólyáról és a rókáról, akik egymásnál vendégeskedve képtelenek voltak a másik eledelét enni, így éhkoppon maradtak. A bölcs görög már az ókorban tudta: ami az egyiknek orvosság, az a másiknak méreg. A titok nyitja nem a fogyidobozba zárt csodamódszer, hanem az egyéni testfelépítésből és genetikai adottságokból származó különbségek. A Metodic egy olyan táplálkozási rendszer, ami az idegrendszeri, emésztőrendszeri, hormonrendszeri és vércsoport szerinti egyéni jellemzőket figyelembe véve alakít ki anyagcsere-típusokat.

Ezzel pedig arra is fény derül, mennyire vagy kitéve a cukorbetegség kockázatának. Azonban nem csak a szervezeted működésében lévő hibákra hívjuk fel a figyelmedet, hanem táplálkozási tippeket is kapsz, amik segítségével testedet feltöltheted energiával és ellenállóbbá teheted a betegségekkel szemben. Az ár magában foglalja: sejt színtű energia ellátottság és szénhidrát tolerancia mérést EVA testösszetétel mérést egyéni metodic étrend kalkulációt és cél meghatározást a mérési eredmények alapján alap táplálkozási tanácsadást Ár: 6 Ft Étel-teszt mérés Megfelelő táplálkozás nélkül nincs egészséges diéta, úgyhogy itt az ideje, hogy kiderítsük, az egyes élelmiszerekre hogyan is reagál a szervezeted.

Ha tehát kíváncsi vagy arra, hogy a tészták, a kenyér, a különböző húsfélék és mindenféle más élelmiszer szervezeted akkumulátorát lemeríti vagy éppen feltölti. Hogy esetleg meglévő betegségeidnek nem egy metodic étrend az okozója, akkor az Étel-teszt mérés számodra a legjobb döntés.

Csatlakozz mérőpontnak

Az ár magában foglalja: sejt színtű energia ellátottság és szénhidrát tolerancia mérést EVA 15 választott élelmiszer intolerancia mérést EVA testösszetétel mérést egyéni tápanyag kalkulációt és cél meghatározást a mérési eredmények alapján egyénre szabott táplálkozási tanácsadást Ár: 12 Ft Anyagcsere-típus mérés Metodic étrend alapprogramot azoknak ajánljuk, akik kg súlyfelesleggel küzdenek, illetve optimális a testsúlyuk, de szeretnék tudni, hogy milyen étkezési programot kövessenek egészségük megőrzése érdekében.

A módszer nagyon jól használható az optimális testösszetétel elérésére és megtartására. Az ár magában foglalja: sejt színtű energia ellátottság és szénhidrát tolerancia mérést EVA idegrendszeri beállítottság mérést EVA emésztőrendszeri beállítottság mérést EVA hormonális beállítottság mérést Metodic étrend táplálkozási típus meghatározást EVA egyéni fehérje-szénhidrát-zsír arány mérést EVA testösszetétel mérést egyéni tápanyag kalkulációt és cél meghatározást a mérési eredmények alapján táplálkozási tanácsadást típusnak megfelelő élelmiszer listát és 35 oldalas részletes írásos anyagot telefonos konzultációt Ár: 29 Ft Anyagcsere-típus mérés étrenddel kiegészítve A szolgáltatás tartalma mindenben megegyezik az anyagcsere-típus mérés tartalmával, de kiegészítjük egy személyre szabott, heti étrenddel, receptleírásokkal és bevásárló listával.

Ár: 35 Ft ProFitt 30 napos diéta A ProFitt 30 napos diéta programot azoknak ajánljuk, akik kg súlyfelesleggel küzdenek és ha sikerül is valamennyit fogyniuk, utána mindig visszahíznak.

Fitt-teszt mérés

A program segítségével az új étkezési ajánlásokat szokásokká tudjuk formálni, amit nagyban segít a mentális tréning és a típusnak megfelelő sportajánlás. Mivel a tanácsadóval a kliens heti rendszerességgel találkozik, így sokkal hatékonyabb eredményt lehet elérni. A program eredményességére pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Az ár magában foglalja:.

További a témáról