Regenor hatása, Mire lehet jó a REG ENOR? | Alga Egészség

Reg-Enor mellékhatásai - RegEnor DIÉTA
Szedési javaslat: Napi 3x 10 ml 3×1 evőkanál. A felnőtt adag kg-ig van számolva.

Vannak-e a RegEnor -nak mellékhatásai? Többen kérdezték, hogy a RegEnor kúra alatt jelentkezhetnek-e mellékhatások?

Ezért semmilyen a hagyományos értelemben vett káros mellékhatása nincs, kivéve, ha valamelyik összetevőre allergiás vagy. Mivel a kúra nagyban támogatja a méregtelenítő folyamatokat, ezért a felszabadult salakanyagok igenis okozhatnak némi kellemetlenséget.

regenor hatása

Ez azonban a nap elteltével már nem igen észrevehető. Viszont egyes vélemények illetve visszajelzések szerint, a menstruáció előtti un.

regenor hatása

A kedvezőtlen tüneteket enyhíthetjük és teljesen megszüntethetjük bőséges folyadék víz bevitellel és a RegEnor étrend következetes betartásával. A másik igen gyakori tünet a kúra kezdetén a székrekedés vagy épp ennek ellentéte a hasmenés.

A hasmenés 5 étkezéses diéta az első pár hét után rendeződik.

Túlsúly után miért nem marad megnyúlt bőr illetve miért zsugorodik bőrünk a Reg Enor szedésével bekövetkező fogyás esetén? Köztudott dolog, hogy mikor az emberi szervezet növekedése megáll négyzetcentiméterenként X számú sejttel rendelkezünk. Hízás esetén ezeknek a száma nem növekszik tovább, hanem szervezetünk a bőrben valamilyen anyagot helyez el, mely következtében a sejtek mérete megnő, így ugyanannyi sejt sokkal nagyobb felületet tud elfedni. Ezek az anyagok káros anyagok.

Leginkább azoknál jelentkezik ez a probléma, akiknek valamilyen bélműködési zavar húzódik meg a háttérben. De ők azok, akik kevesebben vannak. Ami inkább kellemetlenséget okozhat a regenor hatása ideje alatt, az a székrekedés.

regenor hatása

Ez a tünet is kiválóan megelőzhető megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztásával. És átverés volna azt állítani, hogy a Reg-Enor vízhajtó lenne. Nagyon fontos, a belek mindennapos ürítése!!! Ezt a folyamatot segíthetjük bármilyen természetes teával, pl.

regenor hatása

További tapasztalatok ügyében megnézheted a Reg-Enor fórumokat is, de figyelmeztetlek, a negatív kommentek általában azoktól származnak, akik nem követték a diéta előírásait.

További a témáról