Regenor vélemény

Pin on RegEnor Diéta

Pin on RegEnor Diéta

Search for: Reg-Enor — így verik át a fogyni vágyókat a nagy semmivel! A Reg-Enor, vagy egyszerűen csak Regenor egy olyan, fogyni vágyóknak készített lötty, amit hálózatban értékesítenek.

regenor vélemény

Biztatóan indul, mi? Regenor vélemény Reg-Enor terméküzenetét áttanulmányozva érdekes, és könnyen ízekre szedhető fél- vagy negyedrészben sem mindig helytálló információkra bukkanhatunk. Még véletlenül sem valami táplálkozástudományi szakember, vagy legalább belgyógyász áll mögött… A cuccot azzal próbálják szerencsétlen elhízott magyarokra tukmálni, hogy ez a KULCS a fogyáshoz.

Segítség a fogynivágyóknak. | Vásárlók véleménye

Meg persze szinte zárójelben az is, hogy mozogni kell, meg helyesen táplálkozni. Na de minek akkor a Reg-Enor?

regenor vélemény

Figyeljük csak a feltételes módot a kulcsszavaknál! Persze szükséges ez, nehogy szétpereljék a gyártót, ha mégsem használna a termék. De egy ilyen csodaszer esetében ez azért furcsa óvatoskodásnak tűnik.

Reg-Enor – így verik át a fogyni vágyókat a nagy semmivel!

Most akkor el kellene dönteni, hogy a fogyás segítése a fő üzenet, vagy valami egészségjavító funkció. Azt is írják a termék honlapján, hogy a Reg-Enor segítHET a szervezetből a káros lerakódásokat kipucolni azt meg hogyan? Itt már mintha jóval kisebb lenne az arc. A Reg-Enor összetevői Itt kellene következnie a nagy csoda-alkotóelemeknek, de sajnos semmi érdekes nincs ebben a löttyben.

Az alábbiakat tartalmazza: C-vitamin. Nagyon hasznos mikrotápanyagunk, de semmi köze a fogyáshoz. Hát, ennek sincs.

RegEnor vélemények és tapasztalatok

Ennek sincs, de polifenolokat tartalmaz, amelyek hasznos antioxidánsok. Ez sem fog segíteni a fogyásban. Hoppá, egy tartósítószer.

Itt látható a Reg-Enor egyik hatalmas öngólja.

regenor vélemény

Regenor vélemény főoldalon ugyanis azt írják: Sajnos, sok olyan anyagot fogyasztunk, amelyek tartósítószereket tartalmaznak, rengeteg a készétel a menünkben, a nyers táplálék helyett az úgynevezett feldolgozott élelmiszer.

Aztán nesze, itt van ebben is az egyébként ártalmatlan kálium-szorbát.

regenor vélemény

De akkor legalább ne vernék a mellüket a nagy tartósítószer-ellenességükre. Pontosabban étrendi javaslatok, mert szó nincs például a mennyiségekről — ugye, egy 70 kilós embernekpéldául nagyon nem annyit kellene ennie, mint egy kilósnak.

RegEnor vélemények

Fehérje, szénhidrát, zsír — hogy ezek micsodák, azt nem biztos, hogy tudják, ha tudják, nem kötik a szerencsétlen vásárló orrára ezt a level 01 szintű tudást. Hadd higgye csak, hogy ennyiből áll egy étrend, hogy idehányják ezeket a baromságokat: Zsírral főzzünk, de ne túl zsírosan, regenor vélemény a zsírban oldódó vitaminok jobben felszívódhatnak és biztosíthatjuk az epeürülést. A rántáshoz, dinszteléshez viszont kevés zsírt használjunk, mivel a kisütött zsír nem előnyös.

regenor vélemény

Húsféléket minden formában lehet készíteni sütve, főzve, rántva, párolva. Kenyérféléket rozs- barna- és félbarna- vagy fehér kenyér pirítva, de nem megégetve fogyasszunk. És ne sokat, ne ez legyen a főétel!

  1. RegEnor vélemények | RegEnor DIÉTA
  2. A leghitelesebb, legértékesebb vélemény azonban, azoktól származik, akik becsülettel végigvitték a Reg-Enor diétátbetartva annak minden előírását.
  3. Mintaétrend fogyáshoz
  4. Közzétéve március, 30 - Segítség a fogynivágyóknak.
  5. Наверное, ты права.
  6. Diéta nőknek
  7. Нечего и думать, чтобы осознать, весь его смысл.
  8. Никки что-то видит.

Szalonnát, sonkát, kolbászt együnk sütve, főzve vagy tippek fogyáshoz. A levesekhez a rántást enyhén pirítva, vízzel engedjük fel. A salátákat bármely zöldségből készíthetjük, eredeti citrom levével, kevés só és édesítőszer hozzáadásával.

Segítség a fogynivágyóknak.

Az ételeket csak mérsékelten szabad sózni. Rizst, kukoricát, borsót, babot köretnek kívánság szerint lehet fogyasztani.

Reg-Enor Diéta tapasztalatok: Riportalanyaim tanácsai azoknak, akik még nem ismerik a kúrát. A fényképek hitelesek, a nevek valódi személyt takarnak. Ez nem reklám, hanem tény.

Levest, főzeléket csak tej, tejtermék, cukor, gyümölcs nélkül készítsünk.

További a témáról