Sirtfood diétát

sirtfood diétát

Téma: Egészség A Sirtfood-diéta a sirtuinfehérjékben gazdag ételek fogyasztásán alapszik, melyekkel kapcsolatban a kutatók úgy vélik, hogy kedvezően szabályozzák a zsírégetést a szervezetben, segítik az optimális kalóriabevitelt, ráadásul harcolnak a káros szabadgyökök, ezáltal a gyulladások, a rák, sirtfood diétát az öregedés ellen.

sirtfood diétát fogyás debrecen

Az új diétaőrület állítólagos előnye, hogy heti 3 kiló fogyást ígér, anélkül, hogy leépítené az izmokat, emellett szorgalmazza a szuperélelmiszerek fogyasztását. Hogy valóban működik-e, arról cikkünk végén Emer Delany dietetikus szakértő mondja el a véleményét. Két fázisból tevődik össze A sirtfood-diéta első fázisa 7 napig tart, az első 3 napban maximálisan kalória fogyasztható.

sirtfood diétát lassú fogyás diéta

Emellett egy főétkezésre van lehetőség, aminek szintén sirtfoodokban gazdagnak kell lennie. Ilyen például a pulykahús oregánóval, zsályávalesetleg petrezselyemmel fűszerezve, de jó választás lehet a csirkemell kelkáposztával.

sirtfood diétát tavaszi diéta

Választhatunk sovány halat is, köretként pedig barna rizst, illetve quinoát. Az első hét többi napján kalóriát fogyaszthatunk, ami két sirtfood-turmixot és két sirtfood-gazdag étkezést foglal magába.

sirtfood diétát fogyókúra program férfiaknak

A Sirtfood-diéta második fázisa az úgynevezett fenntartó fázis, amely 14 napig tart, ennek során folytatódik az egyenletes fogyás. Az étrend ilyenkor álljon három kiegyensúlyozott, sirtfoodokat tartalmazó fogásból és egy turmixból.

sirtfood diétát keto fogyókúrás tabletta

Emellett a diéta egésze alatt fogyasszunk legalább napi két liter vizet. Melyek a sirtfoods ételek?

sirtfood diétát hormon alapú diéta

Ezek az ételek különösen gazdagok természetes növényi vegyi anyagokban, úgynevezett polifenolokban, elnyomják az étvágyat, sirtfood diétát a zsírégetést, nem mellesleg finomak.

További a témáról