Sörhas fogyás

sörhas fogyás

A hasi elhízás nem kímél sem nőket, sem férfiakat, de van különbség has és has között. Amikor a hasfal kemény és püffedt, olyankor beszélünk sörhasról.

diéta fehérjebevitel fogyas fuzo

Ennek a jelenségnek azonban semmi köze a sörhöz, viszont kifejezetten veszélyes. A sörhas önmagában nem a sörivástól alakul ki, sőt nem is csak zsírszövetből áll, ennél lényegesen összetettebb folyamatok állnak a hátterében, melyeknek elsősorban az életkorhoz van köze.

9 kg fogyás fogyás étrend változtatás nélkül

Mitől alakul ki a sörhas? Ha ezt nem kompenzálja több mozgással vagy alacsonyabb kalóriabevitellel, a kalóriatöbblet bizony lerakódik valahol.

Az alkohol remekül beépülő kalória: aki sokat iszik, kiváltképp ha a sört szereti, hamar pocakot növeszt. Mitől keletkezik a sörhas? Sörhas - Közhiedelem vagy Tényleg Létezik? Hivják még ~nak is. Ennek egyik oka lehet a sok búzából készült termék fogyasztása, még a teljes kiörlésű étkezés i búza termékek is ide tartoznak magas glikémiás indexük GI miatt.

Hogy hol, az részint a hormonoktól függ, melyek szintje viszont ugyanakkor kezd változni a nőknél és a férfiaknál is. A hason hordozott többletsúly mindig veszélyes, ugyanis ennek egy része általában a szervek körül, úgynevezett zsigeri zsír formájában raktározódik.

És különösen igaz ez akkor, amikor a has feszesnek, püffedtnek látszik - a bőr alatt raktározott zsírt ugyanis össze lehet csippenteni, míg a zsigeri mélyebb rétegekben pihen, tehát, sörhas fogyás a has kemény, és túlsúly is fennáll, akkor biztosan raktározódik némi súlytöbblet a szervek körül.

15 napos diéta mintaétrend fogyókúra dietetikussal

A zsigeri zsírral az a legnagyobb baj, hogy aktív, hormonokat választ ki, és megnöveli a koleszterinszintet, és fehérjéket bocsát ki, amelyek növelik a gyulladásos értékeket a testben. Az inzulinrezisztenciát is növeli, ez azt jelenti, hogy a nagyobb derékméret - pláne, ha az nagyobb, mint a csípőméret - jelentősen növeli a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek sörhas fogyás a rák kialakulásának kockázatát.

Azonban nem csak a zsírszövet okolható a sörhasért, a dologban közrejátszik a belek tágulása is, amelyek harmincéves kor felett kezdenek lazává válni, így az ételek, az emésztés közben keletkező gázok vagy éppen a szénsavas italok könnyen kinyújtják őket, akárcsak a hasfalat, amely szintén tágulékony, ha nincsen megfelelő izomzat, amely a helyén tartsa. Az alkohol is puffasztó hatású, ezért van némi ráció abban, hogy sürhasnak hívják, igaz, az nem érdekes, hogy az ember sört vagy bort sörhas fogyás éppen.

Szerkesztő: Somogyi Rita Hasfelmetsző — ezért pocakosodsz! Sörhas, kerekedő pocak? Metsszük fel képzeletben ezt a pocakot: mégis mi lehet benne? Tévedsz, ha azt hiszed, csupa zsír az egész. Valójában vizenyőt, nagy mennyiségű kötőszöveti szövetet és nagyon tág beleket látnál, bennrekedt, megkövesedett bélsárral.

További a témáról