Talpmasszázs fogyás

talpmasszázs fogyás

Viber A szépség, a tökéletes testalkat, a külső megjelenés minden történelmi korszakban megjelent, ha másként ábrázolták is.

talpmasszázs fogyás fogyokuras termekek

Az embereket mindig is foglalkoztatta a tökéletesség, az arányosság. Hogy ez jó, vagy sem, ki-ki döntse el maga, de az biztos, hogy ami tetszik, az pozitív érzéssel tölt el. Most egy olyan módszer következik, amitől jól fogjuk érezni magunkat, és közben az alakunk is formásabbá, karcsúbbá válhat.

talpmasszázs fogyás 2400 kcal étrend

Egy kínai praktikáról lesz szó, amellyel sport és erőlködés nélkül fogyhatunk, energiaveszteség nélkül. Masszírozzuk a következő pontokat, és ezáltal csökkentsük az ételek utáni vágyakozásunkat, javítsuk az emésztésünket.

talpmasszázs fogyás fogyás gyógyszer nélkül

Dui Tuang pont Ez talpmasszázs fogyás egyik legfontosabb étvágyszabályozó pont a testünkön. Pontosan az orr és a száj közötti területen fekszik. Ezt a pontot akkor érdemes masszírozni, ha stressz hatására falási roham törne ránk.

talpmasszázs fogyás super fat burner 120 tabletta

Tze-chi pont Hajlítsuk be a karjainkat, és masszírozzuk pár percig a hajlat külső részénél lévő felső pontot, amelyek a bélműködést javítják. Úgy tartják, hogy ezen pont masszírozásával naponta akár fél kiló súlyfölöslegtől is megszabadulhatunk.

Fogyj akár 9 kilót 1 hónap alatt, életveszélyes fogyókúra nélkül! Fogyás Meditáció!

Lou-gu pont Ez a pont 5 cm-el a boka fölött húzódik, mégpedig a láb belső részén. Amellett, hogy ezen pont masszírozása segít a fogyásban, még a láb- és kézzsibbadást is feloldja, talpmasszázs fogyás megszünteti a szívpanaszokat is.

talpmasszázs fogyás legjobb fogyókúrás gyógyszer vélemények

Nem kell túlzásba vinni a masszázst, elég egy percig nyomkodni a felsorolt pontokat. Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz!

Végezheti bárki saját magán önmaszszázs vagy a reflexológiához értő más személy. A művelethez ajánlatos gyógynövénykrémet használni. A reflexpontok helyén ujjunk begyével körkörösen, vagy fel-le, ide-oda irányban masszírozzunk. Gyöngéden, finoman kezdjük, és fokozatosan erősítsük a nyomást. Ha rendszeresen masszírozzuk a reflexzónákat, egy idő után a vizelet barnás színű lehet.

További a témáról