Étrend applikáció

étrend applikáció

Vegán alapok - Növényi étrend egyszerűen

Ha nem iszunk elég vizet, az nemcsak gyakori fejfájásokhoz, ízületi fájdalmakhoz és fáradtsághoz vezet, de a fogyás útjába is állhat. Sokszor ugyanis, amikor éhesnek érezzük magunkat, akkor valójában csak szomjasak vagyunk — tehát több szempontból is jobban járnánk egy pohár víz felhörpintésével, mint azzal, hogy elrohanunk egy szelet csokiért.

szétválasztó diéta mintaétrend beslimmer fogyókúrás kapszula

Ezenkívül a víz az emésztést is segíti, sőt, bizonyos vélemények szerint még a zsír lebontásában is szerepe van.

És, bár a csapból is az folyik, gyors diéta hasra elegendő vizet kellene innunk, az emberek jó része erről hajlamos megfeledkezni.

10 app az egészséges étkezés érdekében

A Water Time meghatározott időközönként finoman figyelmeztet arra, hogy ideje lenne bevinnünk egy adag folyadékot. Ha szeretnénk, beállíthatjuk azt is, hogy a megszokott mennyiségnél többet itasson velünk az applikáció, aminek például akkor vehetjük hasznát, ha edzünk, vagy ha melegebbre fordul az idő.

Az applikáció adatbázisa több millió ételt tartalmaz, és ezekről mind képes megmondani, hány kalóriát, mennyi szénhidrátot, zsírt és fehérjét tartalmaznak. Ha nem találunk meg benne bizonyos ételeket, az sem gond: a vonalkódleolvasója segítségével étrend applikáció alatt azonosít szinte bármilyen, a boltokban kapható terméket.

És akkor még nem említettük, hogy más applikációkkal is képes együtt dolgozni; például különböző sport-appokkal, amikről itt írtunk korábban. Emellett beállíthatunk étrend applikáció célokat is, amik segíthetnek az egészségesebb étkezési szokások kialakításában.

5 hónap alatt mennyit lehet fogyni fogyókúra egészségesen

Ha szeretnénk, az app emlékeztethet arra étrend applikáció, hogy mikor kell ennünk, ami akkor segíthet, ha egy bizonyos diétát követünk, vagy ha szimplán szeretnénk rendszert vinni a táplálkozási szokásainkba. Ez az app nem az étkezéseinket követi vagy tanácsokat ad, hanem egy 30 napos életmódprogramon vezet végig.

  • 10 app az egészséges étkezés érdekében | Bolt Blog
  • Heti tech-teszt: 5 app, amivel szórakozás egészségesen táplálkozni | ingyen-hatterkepek.hu
  • Az öt legjobb diétás alkalmazás telefonra
  • 5+1 szuper alkalmazás az egészségedért | Well&fit
  • 25 kg fogyás 2 hónap alatt

Ehhez heti menüt állít össze, recepteket mutat és különböző tornákat is előír amiket videókon mutat meg. Az app fejlesztésében Turcsák Katalin dietetikus és Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök is részt vett, úgyhogy a tudományos alapokkal valószínűleg nem lesz gond.

Felvétel a kívánságlistára Telepítés A YAZIO ingyenes kalóriaszámláló alkalmazását használva napi rendszerességgel vezetheted az ételnaplódat, figyelemmel kísérheted az aktivitásodat, és sikeresen fogyhatsz.

Kalóriabázis Magyar fejlesztésű, szintén magyar nyelvű kalóriaszámláló a Kalóriabázis, amiben fogyási tervet állíthatunk be, az alkalmazás pedig megmondja, miből mennyit ehetünk.

Az adatbázisában több százezer, Magyarországon kapható élelmiszer és alapanyag szerepel hozzá tartozó kalóriatartalommal, valamint fehérje- zsír- és szénhidrát-aránnyal. A Kalóriabázis emellett arra is képes, hogy a felhasználók által megadott receptek kalória- és tápanyagtartalmát kiszámítsa.

5+1 szuper alkalmazás az egészségedért

Ha pedig valamilyen élelmiszert nem találunk, akkor azt saját magunk is hozzáadhatjuk a listához. Az appok tárháza persze végtelen, így már csak rajtatok múlik, mihez kezdetek — mindenesetre ezeket az applikációkat mi jó szívvel ajánljuk!

fogyókúra wellness hogyan fogyjak le 20 kilót gyorsan

Ajánljuk még:.

További a témáról