Étrend excel

Heti étrendtervező

Vércsoport szerinti étrend Történelem Dr. Peter J. D'Adamo elismert orvos felfigyelt arra, hogy ugyanazon élelmiszer bizonyos embereken pozitív, míg másokon negatív hatással bír.

fogyókúra étrend nőknek zsír fogyás

Ezt ő az emberi vércsoportok eltérésére vezette vissza A vércsoport diéta lényege A vércsoport diéta, avagy vércsoport szerinti táplálkozás testünk sejtjeinek összetételéhez idomul, s így biztosítja étrend excel optimális teljesítőképességet, egészségünk megőrzését, valamint az ideális testsúly fenntartását Az evolúció során az éghajlat, valamint az elfogyasztható táplálék változásai miatt állandóan alkalmazkodnunk kellett az új feltételekhez és környezethez, ami - az optimális túlélés fenntartásának érdekében - új vércsoportok kifejlődését eredményezte.

A különböző vércsoportok a vér eltérő tulajdonságaira utalnak.

hogyan fogyjak le 15 kg 30 kg fogyás gyakori kérdések

A vércsoport a szervezet védekező-rendszerének immunrendszerének a kulcsa. Egyetlen csepp vérünk magában hordozza az emberre fogyás smoothieval összes genetikai információt.

fehérjeporral fogyni ha stagnál a fogyás

Ezen felül a vér szállítja a test működéséhez szükséges oxigént, hormonokat, tápanyagot stb. A vér bizonyos jellemzőinek különbségeiből adódóan, az eltérő vércsoportú emberek másként reagálnak az egyes táplálékokra.

diétázás otthon mennyit lehet fogyni 20 nap alatt

A mellékelt Excel táblázatban részletesen le van írva az egyes vércsoportok hasznos, semleges, és káros tápanyagai alul kell váltani a vércsoportok között.

További a témáról