Étvágycsökkentő hoodia, Mi az a Hoodia?

Étvágycsökkentő Hoodia gordonii, jó hatással a fogyásra

Kezdőlap Nincs többé éhség: az étvágycsökkentő Hoodia gordonii fogyókúrás hatással Jó tapasztalatok a fogyással: az étvágycsökkentő Hoodia gordonii állítólag közvetlenül az agyban segíti a hatását, hogy már nem vagy éhes. Az étvágycsökkentő Hoodia gordonii a dél-afrikai Kalahari sivatagban növekszik.

Hoodia zsírégető, 1 Havi adag Premium Hoodia Tapasz

Megjelenése ellenére a növény nem tartozik a kaktuszfélék családjába. Zamatos növény a kutyaméreg családból.

étvágycsökkentő hoodia

A san törzs az évszázadok során különféle Hoodiákat használt élelmiszerként. Maga a Hoodia gordonii segített a hatásában, és a kitartó keserű íz miatt elsősorban szükség esetén, vadászat vagy hosszú túrák alkalmával használják. Csak túlsúly és elhízás esetén tapasztalhatók egyre több pozitív tapasztalat a Hoodia gordonii étvágycsökkentőjeként a fogyás során.

Az étvágycsökkentő Hoodia gordonii biztosítja, hogy az éhség ne következzen be többé fogyasztás után Őshonos beszámolók szerint a Hoodia gordonii leve egyaránt csökkenti az éhségérzetet és az ebből fakadó fájdalmat.

Szuperül bevált nekem is!!! Pedig nem változtattam jelentősen az étkezési szokásaimon, egyszerűen csak kevesebb ételt kívánok, VÉGRE: Már a hatodik napon éreztem és láttam a mérlegen a változást! Remélem kirakjátok a honlapra az írásomat és Ildi láthatja, hogy nem csak személyesen vagyok hálás! De sajnos már annyira elhatalmasodott szó szerint: rajtam a súlyfelesleg, hogy muszáj voltam legalább egy esélyt adni valami étvágycsökkentő kapszulának. Hosszan olvasgattam a honlapokat, a tapasztalatokat, fórum hozzászólásokat és bizony legtöbben a Hoodiát istenítették, így emellett döntöttem.

A Hoodia gordonii éhezést enyhítő tulajdonságai a növényből kivonható P57 összetevőnek köszönhetők. Ez az erőteljes vegyület állítólag az éhségérzet elnyomásához vezet az agyban.

étvágycsökkentő hoodia

A sanok megeszik őket, amikor az éhség orvoslására a Hoodia gordonii otthonában, a Kalahariban utaznak. A növényt emésztési rendellenességek és fertőzések kezelésére étvágycsökkentő hoodia használják. Magát a Hoodia gordonii-t főleg szükség esetén, vadászat vagy hosszú túrák alkalmával alkalmazták tartós keserű íze miatt.

Dél-afrikai bennszülöttek beszámolói szerint a Hoodia gordonii leve egyaránt csökkenti az éhségérzetet és az ebből fakadó fájdalmat. A toxikológiai szűrések során a Hoodia gordonii étvágycsökkentő hatását találták. A testsúly csökkenésén kívül nem találtak toxikus mellékhatásokat.

A növényt részletesebben megvizsgálták, és egyebek mellett szteroid-glikozidot, Pet azonosítottak aktív komponensként.

Hoodia Fogyasztó spray 2db+ajándék szérum

Ezt az anyagot először ben izolálta a fent említett "Tudományos és Ipari Kutatási Tanács" CSIRamely ban kért szabadalmat egy megfelelő diétás termékhez. Alig vannak tudományos adatok a Hoodia gordonii-ról A P57 hatóanyag szteroid-glikozidnak számít, amelynek állítólag kellően magas vércukorszintet kell szimulálnia az agyban, hogy elnyomja az éhségérzetet.

étvágycsökkentő hoodia

Állatkísérletekben és egy emberen végzett kis klinikai vizsgálatban nagyobb mennyiségű Hoodia gordonii kivonat vagy a P57 specifikáció nélküli tiszta anyag csökkent kalóriabevitelt eredményezett. A sajtóközlemények mellett - a különféle szabadalmakon kívül - hiányoznak tudományos jelentések a Hoodia hatóanyagának hatásairól.

A kevés tudományos jelentés egyike egy etetési kísérlettel foglalkozik, amely az anyag agy agyi hipotalamuszának hatásait chilliburner ár. Ezenkívül 24 óra elteltével úgy tűnik, hogy a jóllakottság érzése közvetlenül az agyban jelentkezik. A megalapozott tudományos eredmények még várat magára, és a jelenlegi ismeretek szerint még nem teszik lehetővé a kritikai értékelést.

Az internetes terjesztés problémája Habár a P57 hatóanyag még mindig nem kapható hivatalosan Európában étvágycsökkentőként, az interneten továbbra is számos ajánlat kering a Hoodia termékekről. A kérdés az, honnan származnak ezek a termékek, és hogy tartalmaznak-e még hoodiát. A Hoodia étvágycsökkentő hoodia, nem jóváhagyott élelmiszer Étvágycsökkentő hoodia.

étvágycsökkentő hoodia

Az étvágycsökkentő Hoodia gordonii törvényes védelem alatt áll Dél-Afrikában. Az egész Hoodia nemzetséget ben nemzetközileg fajvédelem alá helyezték.

Hivatalos Hoodia Forgalmazó | Hologramos Hoodia Gordonii Kapszula Megrendelés | Kezdőlap

Egész növényekkel, valamint alkatrészeivel és termékeivel csak akkor lehet étvágycsökkentő hoodia kereskedni, ha a természetnek megfelelő eredet igazolható.

Új étrend-kiegészítők az elhízáshoz: amit jelenleg ismerünk.

Curr Obes Rep.

További a témáról