Yazio fogyás

YAZIO – Több mint kalóriaszámláló - iSTYLE
  1. Fogyni akarsz? Ezeket az applikációkat kombináld! - Feszülős
  2. Fogyni akarsz?
  3. YAZIO – Több mint kalóriaszámláló - iSTYLE
  4. Figyelmeztetés a YAZIO PRO kalóriaszámláló alkalmazásról a as tesztben

Mire is lesz ehhez szükséged? Nem, nem fogyókúrás tablettákra.

yazio fogyás

Rendszeres és egészséges étkezésre, valamit megfelelő mennyiségű mozgásra. Az egyik kalóriaszámlását kínál, a másik edzés követést, a harmadik ötleteket ad a megfelelő táplákozáshoz.

Fogyás az okostelefonunkkal? Ezek az appok megkönnyítik a dolgunkat - Blikk

Határozd meg a célod! Amikor letöltöd az appot és regisztrálsz, az első kérdés az lesz, hogy pontosan mi is a célod.

yazio fogyás

Itt választhatsz a fogyás és testtömeg megtartás mellett hízást is, hiszen a YAZIO mindegyiket támogatja. Igen, vannak olyan emberek, akiknek bizony az egészséges hízás okoz gondot. Miután megadta az alapadatokat, úgy mint: magasság, testtömeg, nem, általános fizikai aktiviásmértéke, már meg is kezdheted a csodálatos diétás utazásod.

yazio fogyás

Az alkalmazás egyből kikalkulálja mennyi lenne a cél-testtömeg, melyet el kéne érned és mennyi idő allatt teheted ezt meg egészségesen. Természetesen az ajálott értékeket hormon diéta étrend manuálisan felülírhatod, azonban az app finoman jelzi, ha valamilyen teljesen világtól elrugaszkodott, teljesíthetetlen ötlettel állnál elő.

Az alap, ingyenes verzióban teljesen egyeszerűen és átláthatón logolhatod minden étel és italfogyasztásod, négy nagy kategóriába sorolva: reggeli, ebéd, vacsora és nasi.

yazio fogyás

Ha elmentél edzeni, akkor akár kézzel is hozzáadhatod az eredményed, ha pedig valamilyen fitness eszközt, pl. Apple Watch-ot használsz, a Health app szinkoronizációnak hála azonnal meg is yazio fogyás az eredmények.

Külön üdvözölendő, ahogy a nap hátralévő idejében elfogyasztható kalóriák száma szépen kerekedik felfelé, ha éppen hazaséltáltál munkából például.

yazio fogyás

Miért válaszd a fizetős verziót? Egyrészt mert bár, a fő makrók — szénhidrát, fehérje és zsír — az ingyenes verzióban is állíthatók és külön monitorozhatók, Pro verzióra előfizetve már több lehetőséged is lesz a finomhangolásra, ha netán speciális diétát követnél.

YAZIO – Több mint kalóriaszámláló

Ugyan yazio fogyás app ingyenes verzióban tökéletes ahhoz, hogy megismerkedj a tudatos táplálkozás világával, a Pro verzióra való előfizetéssel egy új szint nyílik meg. Így elérhetsz többszáz receptet és étkezési tervet, sokkal részletesebb tápanyag infókat, még több figyelhető testértéket és számtalan testreszabási lehetőséget.

A YAZIO legjobb funkció: Vidám design és könnyű átláthatóság Könnyen áttekinthető a haladás Néhány érintéssel adhatsz hozzá egész étkezéseket Integrált vonalkód leolvasó.

További a témáról