6+1 diéta.

Pin on Alternatív gyógyászat

Ha éppen most szeretnél belevágni a fogyásba, nem egyszerű választani az interneten fellelhető számos kúra és villámdiéta közül.

6+1 diéta

Az egyes módszerek változatos eredményt ígérnek, ami gyakran jóval több fogyást jelent, mint az egészséges maximum, a heti másfél-két kiló. A tartós, jojó nélküli súlyvesztés lényege a zsírégetés, amelyet a villámgyors, vízhajtó, radikális diéták nem képesek elérni, így a leadott 6+1 diéta hamar visszakúsznak.

Ezzel szemben a hosszabb távú vagy kiegyensúlyozottan összeállított diéták az életmódváltást is megalapozzák, amely a tartós eredmények kulcsa.

6+1 diéta

Mutatunk öt diétát, amivel látványos, tartós fogyást érhetsz el! Az egyik legnépszerűbb fogyókúrás módszer a kalóriabevitel csökkentése, ami mellett a táplálkozás kiegyensúlyozott marad, azaz mindent szabad enned, de csak mértékkel.

6+1 diéta

Nézd meg, mi fér bele kalóriába, ami ha a napi kalóriaszükségletedakkor hetente akár több mint egy kiló fogyást eredményezhet. Ez akár hosszabb távon is tartható, ám időnként érdemes kalória körüli napokat is beiktatni.

A legjobb kalóriaszegény nassolnivalók estére Rostjaikkal eltelítik a gyomrodat, de alig viszel be velük valójában kalóriát.

6+1 diéta

Ezeket próbáld ki, ha vacsora után rád tör az éhség!

További a témáról