Barátnőm diétája.

A barátnőm derekáról is leolvadt a zsírt. Elkezdtük EZT diétát és 78 kilóból 75 lettem 10 nap alatt

barátnőm diétája fogyni tartósan

A dietetikus válaszol — Minden ember rendelkezik egy úgynevezett alapanyagcserével, ami a belső szerveknek szükséges ahhoz, hogy fenntartsák magukat, hogy jól működjenek. Ez az a kalóriaszükséglet, amire akkor is szükségünk van, ha egész nap nem csinálunk semmit.

barátnőm diétája has fogyás

Hihetetlen, de az egész napi fekvés is kalóriát éget el, nem beszélve az ülésről, állásról, gyaloglásról, takarításról, sportról stb. Bár rövid távon hatásos, hosszú távon ez az állandó adok, de semmit sem kapok játék megbosszulja magát.

barátnőm diétája 2 hét alatt fogyás

A saját alapanyagcserénk kiszámítására számos oldal és applikáció fellelhető már, így könnyen kideríthetjük, hogy mi az a mennyiség, ami alá nem szabad mennünk. Ha jelentős túlsúllyal rendelkezünk, érdemes a BMI szerinti ideális testsúlyunk alapanyagcseréjét kiindulási alapul venni. Kóros elhízás esetén A kórosan elhízottak emberek esetében viszont ez az egyik alapdiéta, amit felvetnek.

barátnőm diétája fogyi reklám

Bár nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy minden esetben az ideális testtömeg számításaiból indulunk ki, hosszú távú követését a diétának nem ajánlom a már fent említett negatív hatások miatt! Legyen cél inkább az optimális heti 0, kg fogyás, mintsem a minél gyorsabb, de nagy eséllyel vissza is kúszó kilókat eredményező és jojóperiódusokat okozó barátnőm diétája diéta.

Kóros elhízásnál II. Ne dőljünk be a divatdiétáknak!

barátnőm diétája zsírcsökkentés

Ez egy veszélyes tévút, fogyni levessel többet árt, mint használ!

További a témáról