Fogyás főzelékkel

Minden falatból zsír lesz: 3 alattomos, fogyókúragyilkos étel - Fogyókúra | Femina

Megosztás a Facebookon Kinek ajánlott a főzelék diéta? A főzelék diéta inkább egy gyors méregtelenítő, salaktalanító programami nem nagyobb súly leadásához, inkább egy villámgyors kúraként ajánlott, azoknak, akik csak kisebb mennyiségű plusz súlytól szeretnének megszabadulni, azt viszont rövid idő alatt szeretnék.

fogyás főzelékkel

Jó választás akkor is, ha a hasadból szeretnél fogyni, vagy ha egyébként egészségesen étkezel, de a stressz vagy más hatására az anyagcseréd lelassult, és kicsit fel akarod ébreszteni az ellustult emésztésedet. Hogyan működik a főzelék diéta?

fogyás főzelékkel

A főzelék diéta lényege, hogy a zöldségekben található vitaminok és ásványi anyagok feltöltik szervezeted raktárkészleteit, hiszen ezekhez mindenképpen szükség van a természetes zsíranyagcseréhez. Eközben a zöldségekben található élelmi rostok átmossák a beleket, megszabadítanak a lerakódott salakanyagoktól, amelyek a puffadás mellett a lelassult fogyás főzelékkel is felelőssé tehetőek.

fogyás főzelékkel

A diéta alatt ebédre mindenképpen főzeléket válassz, és lehetőleg a nap többi részében is zöldséget és gyümölcsöt egyél, egy kis szójával vagy tojással kiegészítve amennyiben nincs intoleranciád rá. Az étrendet három napnál ne tartsd tovább, ne feledd, ez csak egy gyors tisztító kúra, hosszú távon túlságosan megterhelné a szervezetedet!

fogyás főzelékkel

További a témáról