Hoodia hatása. Hoodia: a betiltott fogyókúrás kiegészítő (és biztonságos alternatívái)

hoodia hatása
 • Hoodia P57 lágyzselé kapszula (eredeti, hologramos) - Garantált fogyás éhezés nélkül!
 • Gyors fogyás otthon
 • Hoodia Kapszula információk | Hoodia rendelés
 • Folyamatos készletet tartunk fenn a Hoodia termékből.
 • A Hoodia kapszula hatóanyagai és hatása
 • Miért olyan nagy a hoodia körüli felhajtás? - 1. rész - Gyógynövények - Konyhakert
 • Kevés tanulmány támasztja alá a dél-afrikai növény étvágycsökkentő hatását, de annál többen vannak, akik vakon bíznak benne.

A legfrissebb tudományos vizsgálat szerint ugyanis a szívizmok megvastagodásához, szívremegéshez és magas vérnyomáshoz vezethet. Nem zsírból fogytak A Journal of Ethnopharmacology című szakfolyóiratban megjelent eredményekhez tizenkét elhízott és hoodia hatása sovány patkányt vettek górcső alá két héten keresztül. A túlsúlyt cipelő állatok a Hoodia gordonii kaktusz kivonatának hatására azonban nem a zsírpárnáiktól szabadultak meg, hanem jelentős mennyiségű izmot veszítettek.

Ráadásul felpuffadt a gyomruk, megvastagodott a szívizmuk, szívremegést produkáltak, és magas várnyomásuk lett — számoltak be róla a dél-afrikai Stellenbosch-i Egyetem szakértői.

hoodia hatása

Több évszázadra nyúlik vissza A hoodia étvágycsökkentő hatását a busmanok fedezték fel, méghozzá több évszázaddal ezelőtt. Az őslakosok vadászó-gyűjtögető körútjaikon rágcsálták a növényt, hogy ne kívánjanak annyi ételt, viszont növeljék az energiaszintjüket.

hoodia hatása

Így lehetőségük nyílt arra, hogy akár napokig ellegyenek táplálék nélkül. Ennek hosszú távú hatásait azonban eddig még nem sikerült megmérni — részben azért, mert az étrend-kiegészítő árusítása olyannyira jó üzlet, hogy senkinek sem áll érdekében megakadályozni.

 • Hoodia Kapszula Hasznos Információk | Gyakran Ismételt Kérdések
 • Mitől lehet hasról fogyni
 • Hivatalos Hoodia Forgalmazó | Hologramos Hoodia Gordonii Kapszula Megrendelés | Kezdőlap
 • Készüljön a nyárra, lendüljön bombaformába!
 • Mi a baj az új fogyós csodaszerrel? - Dívány
 • Hoodia: a betiltott fogyókúrás kiegészítő (és biztonságos alternatívái)
 • Fenyvesi Zsófia A gyerek nem akar táborba menni, annyira fél a koronavírustól: ez a nyár más lesz, mint a többi A Hoodia gordonii nevét áldják a túlsúllyal küzdők, hisz elveszi az éhségérzetet, így viszonylag gyorsan olvadnak le a kilók.

A vegyületet Pnek nevezték el, majd ben szabadalmaztatták. A szervezet két évvel később eladta a licenszet a brit Phytopharm vállalatnak, amely megkezdte az embereken végzett klinikai tesztelést.

Az első eredmények még biztatónak tűntek ben: azt mutatták, hogy az elhízottak naponta átlagosan 1 kalóriával kevesebbet visznek be mellette. Az adatokat azonban nem sikerült a kutatási hoodia hatása megfelelően igazolni, így sosem jelenhettek meg egy szakfolyóiratban sem.

Egy másik érv szerint az sem túl szerencsés, hogy az anyag blokkolja az éhségérzetet az agyban.

hoodia hatása

Vérnyomáscsökkentés fogyás ugyanis a szervezet a kelleténél sokkal tovább maradhat étel is ital nélkül, ami tápanyaghiányhoz, kiszáradáshoz, vagy akár halálhoz is vezethet.

A Pfizer mindezek miatt végül nem tartott igényt a hoodiával kapcsolatos jogokra, s az értük ban jelentkező Unilever is így döntött végül, hiszen fejfájással hoodia hatása émelygéssel sikerült bővíteni a feltárt mellékhatások listáját a májkárosodás, illetve a vérnyomás-növekedés mellett.

A Hoodia-kutatások eredményeit nem lehet megerősíteni

Mégis kapható Noha a nagy cégek közül többen is érdeklődtek a hoodia iránt, néhány hasonló vizsgálat után mindenki kihátrált. A kisebb, hírnevüket bátran kockára tévő vállalatok azonban nem haboztak piacra dobni az ilyen táplálék-kiegészítőket — akár internetes áruházakon keresztül.

Eleged van a plusz kilókból és a sikertelen diétákból? Megszabadulnál egy életre a túlsúlytól? Akkor csatlakozz hozzánk! Azokhoz akiknek már sikerült lefogyni a Hoodiaval!

A vásárlóknak nincs lehetőségük arra, hogy utánajárjanak, az adott készítmény tartalmaz-e egyáltalán hoodiát valójában. Az efféle tablettákból, kapszulákból, cseppekből és spray-kből ugyanis olyan sokat adnak el világszerte, hogy ennyi növény biztosan nem terem az egyetlen természetes lelőhelyen, a Kalahári-sivatagban.

Ha kipróbáltad, vagy gondolkodtál rajta Amennyiben te is alkalmaztál hoodia hatóanyagos készítményt, Carine Smith professzor, a Stellenbosch-i Egyetem munkatársa mindenképpen javasolja, hogy vizsgáltasd ki, rendben vannak-e a szív- és a májfunkcióid.

 1. Nagyon gyors fogyókúra
 2. Fogyókúra tippek gyakori kérdések
 3. Fogyókúra napi 5 étkezéssel
 4. Tízórai ötletek diéta
 5. Ugrás a kapcsolódó cikkekre A mai napig nagy számban keresnek és akár vásárolnak is az emberek Hoodia tartalmú fogyókúrás készítményeket az interneten.

Ebben a háziorvosod tud fogyás porokkal. Hidd el, az ésszerűen összeállított, ugyanakkor ízletes és tápláló étrend hozhatja meg a sikert, méghozzá rendszeres és jóleső mozgással kiegészítve!

További a témáról