Kalóriaszükséglet fogyáshoz

Napi kalóriaszükséglet kalkulátor
 • Napi kalóriaszükséglet kalkulátor | ingyen-hatterkepek.hu
 • Regenor csomag ára
 • Kapszula fogyáshoz
 • Így számolható ki a kalóriadeficit 3 egyszerű lépésben - MYPROTEIN™

A napi kalóriaszükséglet fogyáshoz az első dolog, amit ki kell számolnunk, amikor diétázni szeretnénk. Tudni kell a magasságod, súlyod, életkorod és a napi aktivitásod adatait, majd ebből lehet végül kiszámolni egy közelítő értéket.

mit egyek fogyókúra alatt gyakori kérdések

Napi kalóriaszükséglet fogyáshoz A legegyszerűbb egy kalória kalkulátor segítségével kiszámolni, hogy neked személy szerint mennyi az a kalóriamennyiség, ami a fogyáshoz szükséges. Ha meg van ez a szám, abból már ki lehet számolni, hogy mennyit kell enned egy nap beinduljon a kalóriaszükséglet fogyáshoz.

Ezek is érdekelhetik

Példa kedvéért, ha egy cm magas nő vagy, aki 84 kiló, akkor kalóriára van szükséged, ha nem sportolsz semmit. Eleinte elvonásnak fogod érezni, de ha fokozatosan csökkented a kalóriád, akkor egy idő után hozzászoksz a kisebb adagokhoz. Körülbelül kalóriánál érdemes kezdeni az első pár napban aztán fokozatosan csökkentve a napi kalóriaszükséglet mértékét.

fogyás egy éjszaka alatt

Meddig csökkenthetem a kalóriaszükségletem? Pár hét vagy hónap múlva már elérheted az kalóriát is és nem is leszel éhes.

Napi kalóriaszükséglet fogyáshoz

Azonban nem árt tudni, hogy van egy minimális határ, ami alá már biztosan nem szabad menned. Mennyit fogok fogyni így naponta?

 • Fogyókúra & Diéta Kalóriaszámlálással - Havi kiló mínusz!
 • Természetes fogyókúrás tabletták
 • Fogyokuras kapszulak
 • Napi kalóriaszükséglet fogyáshoz - Diet Maker

A fenti példánál maradva már a vége fele kalóriát fogsz elégetni és naponta átlagban 90 g-t fogyhatsz. Nem túl gyors, de így nem fogsz visszahízni se. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy fokozatosan csökkentsd a kalóriaszükségleted, hogy hozzá tudjon szokni a szervezeted, mert különben éhezni fogsz.

SZÁLKÁSÍTÁS ÉTREND - az étrend a fogyáshoz

Ugyan így, amikor már látod, hogy nemsokára eléred a célod, fokozatosan emeld a kalóriaszükségleted a normális szintedre, mert ha drasztikusan elkezdesz többet enni, mondván te már lefogytál, olyan gyorsan fogsz kalóriaszükséglet fogyáshoz visszahízni is. A cél ne a gyors eredmény legyen, hanem a tartós fogyás.

Te is állandóan éhezel?

böjt diéta

Te sem salátán akarsz élni? Töltsd le az ingyenes anyagunkat! Hová küldjük?

 1. Napi kalóriaszükséglet: mennyi kalóriát vigyél be, ha fogyni szeretnél?
 2. Hatályos:
 3. 2 hét alatt fogyás
 4. Egy átlagos, aktív, normál súlyú, fiatal nőnek napi kalóriára van szüksége a súlytartáshoz, és ennél zal kevesebbre, vagyis ra a heti fél kilós fogyáshoz.
 5. Nem megy a fogyás? Számoljunk!
 6. Fogyókúra, diéta kalóriaszámlálással A kalóriaszámlálás egy könnyen betartható és egészséges fogyókúrás, diétás módszer.

Teremy Alex.

További a témáról