Sissi diétája

Sisi őrült életmódváltását senkinek nem ajánljuk | Diéta és Fitnesz

SISSI SZÉPSÉGÉNEK KULISSZÁI MÖGÖTT

Így könnyen előfordulhat, hogy bedőlünk a sissi diétája csodaszer marketingszövegének, ami szembejön velünk. Azonban a szép bőrhöz és hajhoz idő kell és törődés.

Az egyik legjobb példán keresztül mutatjuk ezt be, a kettes metró végállomásáról könnyen elérhető gödöllői kastély sűrű látogatója, Sisi királyné példáján keresztül.

Sissi - Az ifjú császárné - Full HD - 1956

Ferenc Józseffel kötött házasságát követően rengeteget időzött Gödöllőn, a kastélyban, ahol körülvette magát sürgölődő szobalányokkal és a szépségápolás általa ismert minden módjával. Sokat mondják, hogy fiatalságát örökre szerette volna megőrizni, és ennek érdekében mindent bevetett. Állítólag előfordult, hogy egész éjszakákra borjúhúst tett az arcára, hogy a benne lévő vitaminok és ásványi anyagok puhítsák a bőrt és jó mélyen felszívódjanak.

fogyas hasrol es combrol

A bőre feszességét pedig gőzfürdővel és utána hideg vízben való mártózással őrizte meg. Sisi rendkívül hiú volt, és azt mondják, el is határozta, hogy amint megjelennek rajta az öregedés legkisebb 60 napos diéta, ő azt fátyol és legyező mögé rejti majd.

Ilyen volt például, hogy a fülét túl nagynak tartotta, így az eredeti haját műhajjal pótolta ki, hogy eltakarja hibáját.

Mulatságos történetek maradtak fenn arról, hogy hányan kellettek haja kifésüléséhez, vagy arról, mennyire nem szerette, ha kihullott akár egy szál is, ezért a szoknyája alsó részére tapadós bélést tettek, hogy ne vegye észre, ha kihullott pár hajszál.

hogy fogyjak le gyorsan hasról

A napi hajápolása két-három órát vett igénybe, a háromhetenkénti hajmosás pedig egy egész napos elfoglaltság volt. Az öblítéshez pedig ecetből, levendulából, narancsvirágvízből és csalántinktúrából álló csodaszert használtak. A tojássampon trükkje a mai napig beválik, főleg zsíros hajon érdemes alkalmazni.

21 napos smoothie diéta

Végtelenül egyszerű a használata, hiszen csak fel kell verni a tojást két sárgájához egy fehérjétbelecsöppenteni valamilyen illóolajat, hogy ne legyen büdös a végén, és belemasszírozni a hajba, majd mintha sampon lenne, ugyanúgy kiöblíteni. A tojás természetes emulgeáló anyag, azaz az olaj és a víz keveredni tud sissi diétája. Ezért képes olyan jól leszedni a hajról a zsiradékot és a koszt.

Sisi centiméteres magasságához 50 kilós testsúly párosult, amit egyrészt jó adottságának köszönhetett, másrészt sissi diétája annak, hogy rengeteget sportolt.

diéta č.4 s obmedzením tukov

Európa egyik legjobb női lovasa volt, minden palotájában tornaszoba állt rendelkezésére, ahol edzhette magát, például a gyűrűn lógva vagy súlyzókat emelgetve.

Később a lovaglást a gyaloglás váltotta fel, képes volt órákig elég gyors tempóban gyalogolni. Ami a diétát illeti, fiatalkorában odavolt a csokoládéért és az édességekért, ezért alapvetően rosszak voltak a fogai, amit mindig is szégyellt.

egyszerű gyors fogyókúra

Házassága után azonban sokkal tudatosabban figyelt arra, hogy mit eszik, és voltak napok, amikor csak teán és narancson tengődött, s a fűzőjét is mindig lehetetlenül szorosra kötötték, hogy abba az irányba formálódjon a teste, ahogyan ő szerette volna. Palotás Zsuzsi.

Vizi Erzsébet Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki kiskorában odáig volt a híres Sissi filmtrilógiáért, ami kissé több információ birtokában a szépséges császárnéról már inkább túlzó romantikának tűnik.

További a témáról